Hlavní navigace

Názor k článku Co přinesl nový Root - statistiky od Marek Antoš - Díky za zajímavé podněty. Tento rok nás (=...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 5. 2005 15:52

    Marek Antoš
    Díky za zajímavé podněty. Tento rok nás (= IInfo) čeká redesign Lupy a její překlopení na stejný redakční systém, na kterém teď běží Root (a také Měšec). V rámci této změny budeme přepisovat i současný systém diskusí, což se pak zpětně projeví také na Rootovi. Nápady na jeho vylepšení jsou proto nejen vítané, ale i dobře načasované; přestože na realizaci si ještě nějaký ten měsíc počkáme.

    Ad 1. Myslím, že na vaší úvaze něco je. Kolegové, kteří algoritmus hodnocení tvořili, měli nepochybně dobrý důvod pro odlišný přístup, ovšem jaký důvod to byl, to vám teď nepovím. :-) Až se bude nová verze připravovat, určitě se nad tím zamyslíme.

    Ad 2. I tohle je věc k hlubšímu zamyšlení, ale myslím si, že by to nepřineslo žádné velké zlepšení; spíše by to mohlo vést ke snaze o zneužití (vytváření mnoho duplicitních identit pro jednu osobu apod.).

    Ad 4. a 5. Přemýšlíme o tom, že bychom na výpisu diskusí použili "javascriptové rozbalování". Pokud byste si nechal zobrazit jen kvalitní či jen nové názory, natáhla by se vám stránka s úplným výpisem názorů; kompletně zobrazené by však byly jen ty, které vyhovují vaší podmínce (tj. chování jako nyní). Kdybyste se chtěl podívat i na nějaký jiný názor v threadu, stačilo by kliknout na nějaké "plus" či jiný prvek a rovnou ve stránce (bez reloadu) by se vám rozbalil.

    Zatím není jisté, zda touto cestou půjdeme, protože má i svá problematická místa, ale z uživatelského pohledu se mi zdá, že by to bylo šikovné řešení.