Hlavní navigace

Názor k článku DaNix a Slax - pokus o recenzi od David Pravec - Nemluvil jsem o mojí svobodě, ale o svobodě...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 6. 2004 5:40

    David Pravec (neregistrovaný)

    Nemluvil jsem o mojí svobodě, ale o svobodě vůbec. A ne jenom o 1 konkrétním článku, ale o celkovém snažení Jerryho, který píše tolik příspěvků do tolika serverů a vžy sleduje určitý směr - že Linux není dobrá platforma, že uživatelé či vývojáři jsou pomatenci mimo realitu apod. Nevšiml sis toho?

    Málokdy označím někoho za lháře, jako jsem to udělal v případě Jerryho. Rád s lidmi vycházím po dobrém. Kdyby sis ale jeho činnost trošku prostudoval, možná tě bouchne do oka, že Jerry III je na root.cz asi nejakčnější rozšiřovač FUDu, snad až přímo profesionál. Cítím, že se někteří z nás uživatelů GNU/Linuxu od něho nechali zblbnout. A to je škoda.

    Hmm... svazák, dogmatický ideolog, sprostá manipulace a známkování? To jsou trochu silná slova, obzvlášt od svazáka, co mě sprostě oznámkuje.

    Ale odpustím ti to :), protože vím, že na rozdíl od jerryho to nemyslíš tak zle. Měl by ses ale o věci zajímat, ne jenom do diskuze přepisovat svůj adrenalin. Viz také moje odpověď na tvůj "katastrofický" příspěvek.