Hlavní navigace

Názor k článku Debian bude hlasovat o init systému, vyšel Linux Mint 19.3 BETA od null null - S "Tedy nemusíte opakovat tautologii, že systemd vznikl...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 12. 2019 20:06

    null null (neregistrovaný)

    S "Tedy nemusíte opakovat tautologii, že systemd vznikl proto, aby se něco změnilo" jste přišel Vy. Už Vám říkám po několikáté že je to zde bezpředmětné a o tom příspěvek nebyl. Mohu začít počítat kolik příspěvků to ještě budete omílat než Vám to dojde. Zatím 2.

    "Pouze jsem podotkl, že to, že něco ovlivňuje své okolí, v žádném případě není špatně" - ne, Vy jste hlavně vsunul esej o nějakých důvodech, dobru a pravdě a snad nějaká odůvodnění něčeho o čem nikdo nemluvil. Nicméně i ta teze je špatně protože ne každé ovlivnění okolí je automaticky správně - to by neexistoval negativní vliv. Ale on existuje.

    Mě to připadne zajímavé co původní pisatel napsal a jak se změny "způsobené" systemd projevují v různých situacích - to jestli je to to Vaše dobro nebo zlo jsem nechal na každém samostatně a znova opakuji, s důvody to sice souvisí, ale není to nějaká nutná podmínka - např. kdybyste o důvodech vzniku systemd nevěděl ani fň, stejně by tu to co pisatel napsal bylo. To jestli jsem pro, proti nebo co, to je Vaše interpretace, přilepit to na mě je taky Vaše rozhodnutí a ani tohle Vás netrklo:
    "A než tu na mě zase začne někdo štěkat že se mám odstěhovat z planety tak to řeknu rovnou: nějaký systemd je mi celkem ukradený už několik let ..."

    11. 12. 2019, 20:11 editováno autorem komentáře