Hlavní navigace

Názor k článku Desktop Psyche z pohledu začátečníka od Václav Halík - Ad A: Fakt programator telem i dusi, to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 2. 2003 8:59

    Václav Halík (neregistrovaný)

    Ad A: Fakt programator telem i dusi, to pouzivani slov jako radiobutton nebo combobox sem videl jen u programatoru (delfistu). Jini lidi bud vubec nevedi jak se ten prvek jmenuje nebo mu rikaji proste cesky.

    Ad B: Zamerne vynechavam problematiku KDevelopu. Ale u všeho ostatního až na ovladace na NVidi, a defalutne hnusne fonty jsem byl z vasich problemu trochu prekvapen. To se mi fakt u SuSE 8.1 nestalo. RedHatisti prominou ale toto jsou presne problemy kvuli kterym jsem cca pred 2 lety RedHat opustil a presedlal na SuSE. V SuSE jsou takove ti malickosti jako ze si nainstalujete MPlayer z balicku, a ono se nainstaluji i Minetipy do KDE. Takze staci kliknout na film a ono to jede, atd. Takových malickostí je tam kupa a docela to potesi. Sem docela prekvapen ze RedHat ma stale tyhle debilni detské nemoci.

    Ad C: Jednotný vzhled aplikací. No nevidel bych v tom az takovy problem. Castecne se to da obejit nainstalovanim temat K/Geramik do KDE a GNOME. Taky je dobre pokud pouzivate KDE zapnout volbu "aplikovat barvy na aplikace nepatřící do KDE" pak mate 99% aplikaci ve stejne barve.