Hlavní navigace

Názor k článku Desktop Psyche z pohledu začátečníka od zdenek - Ahoj. ja vim ze me asi smetete, ze...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 2. 2003 12:59

    zdenek (neregistrovaný)

    Ahoj. ja vim ze me asi smetete, ze sem lama apod. Ale jsem taky jen prosty user ve win. Vim ze Win nejsou zadnym zazrakem..mel sem dost problemu i tam..Tv karta a drivery vubec, ale presne takovehle "nedotazenosti" zpusobili to, ze sem se nejdriv pokousel kontaktovat vzdy nejakyho "linuxaka"..jenze kdyz takhle otravujete porad, tak se na vas kazdy vykasle:(
    A to na tom autor clanku je este dobre..jak rikal, zkusil sem Linux s tim, ze o tom nevim ani tuk, nejsem ani programator ve win ani nic. proste jen User. Takze po problemech s grafikou, kdy mi to testlo 1280x1024..OK, kliknu na Pouzit a vse zase zpatky na starem rozliseni, rozchodit mysku s koleckem..fonty... tv karta nefunguje dodnes.. a pridat si nejaky program? Jak? zkompilovat to neumim..nasel sem rpm balicek primo pro Mandraka..a stejne mi to napsalo ze mu neco chybi..presne jak psal autor...neco chybi, ale pri rucni instalaci to uz nechybi..jenze rucni instalace?? eh, kde by se to ve me vzalo?:))
    takze dal musim pouzivat w2k a linux mi snutne zabira 5GB disku.....
    PS:nechci tady vypadat jak zastance win...proto bych do nich neutikal..rozhodne me linux pritahuje cenou, stabilitou,moznosti nastaveni si vseho..ale to muzu pouzivat az kdyz se v tom zacnu orientovat a ne kdyz to vidim 2hod, tak aby to na me porad rvalo co mu vsechno chybi a co vsechno nejde:( NO skoda... Treba za cas zase zkusim nejakou dalsi verzi LInuxu a budu doufat ze to testovali na opravdovych lamach:) cau.