Hlavní navigace

Názor k článku Domén nepřibývá a platy v IT rostou, vysvětluje zdražení Ondřej Filip od null null - @Unknown Když a kbyby ... blá blá blá .......

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 12. 2018 15:37

    null null (neregistrovaný)

    @Unknown

    Když a kbyby ... blá blá blá .... pokud nemůžeš něco prokázat, třeba tu neexistenci, tak neexistenci nenuť jako fakt. Pokud něco nemůžeš prokázat, tak to prostě nemůžeš prokázat a nestává se z toho automaticky fakt. Myslet, věřit a říkat si o tom můžeš co chceš, ale fakt to není - obzvláště pokud na základě takto "zpackaného" faktu někomu tvrdíš že si vymýšlí, tedy lže.
    Ano, na mou důvěryhodnost. A to se Jirsák rozhodl že je nulová. Fajn. Klidně může, na to má plné právo. Něco jiného je ovšem vydávát svůj dojem za fakt a na základě toho mě označovat jako všechno to co tu předvedl až po plevu.

    Skutečně už v této diskuzi dávno o to nejde, asi bych to ani už nenazval slovem diskuze, nicméně nemanipuluj. Ta paní nebyla jenom nějaká uklizečka (se vší úctou k manuálním profesím), EU ve skutešnosti neovládají tisíce lidí ale pouze několik možná desítek jestli vůbec a ta výpověď té paní nebyla jasný a rozhodující fakt, ale prostě jeden z mnou viděných faktů který dále zapadá do celé mozaiky za ty roky. Takže prosím nemanipulovat. Děkuji. Takto jsem to i uvedl a po doložení asi 10 až blbin se podařilo Filípkovi naprosto zlikvidovat výměnu do které nedodal ani jeden jediný fakt tím, že místo aby řekl nevěřím, prohlásil že lžu - protože buď nepochopil nebo pokroutil ve svůj domělý prospěch výrok o "neexistujícnu".
    Důvěryhodnost nemá s fakty co dělat. S jejich hodnocením ano, ovšem podmínka nutná a postačující to není. Např. s tou kulatou zemí jsme se učili o jednom pánovi jehož tvrzení smetli páni ohánějící se svou důvěryhodností se kterou i hodnotili "fakta" .... Jen chci říct že tu důvěryhodnost bych zase nepřeceňoval jako nejdůležitější, důvěryhodnost je dost subjektivní a těžko měřitelný pojem ... Fajn, abys mě tu s tím mohl zkusit fackovat jen tak žes sem to slovo zatahl na to asi bude dostačující, jako exaktní měřidlo faktů asi moc dobrá nebude ....