Hlavní navigace

Názor k článku Domén nepřibývá a platy v IT rostou, vysvětluje zdražení Ondřej Filip od Unknown - "No zkouším to. Neustále souvisle odpovídat na chytání...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 12. 2018 11:46

    Unknown (neregistrovaný)

    "No zkouším to. Neustále souvisle odpovídat na chytání se za slovíčko skrze neúplné citace mimo kontext není tak jednoduché. Je to jako psát si odstavce s 1/2 větovým bufferem. ...."

    S vasimi domenkami, podsouvanymi umysly, pokusy o urazky, nenavisti maskovanou za kritiku, a pod. polemizovat nehodlam. Piste veci co maji nejakou hodnotu, pak se k tomu muzu vyjadrit. Ze neco povazuji za hodnotne _NEZNAMENA_ ze to nutne konvenuje memu videni sveta.

    "Ano, vím že má nějaká pravidla"

    Vite jaka? Hodlate je dodrzovat?

    "různí lidé mají různé názory. Kdykoliv můžeš prokázat že ta paní lže"

    Zdaleka ne vse vyrcene je nazor. Pani nebudu komentovat, videl jsem sice jen kus, ale nevypada to ze by tam predkladala i nejake dukazy. Rozhovor vedu s vami a ne s youtubem.

    "Myslím ideologii - Islám. Jelikož Islám se vyslovuje do politiky a trestního práva přímo svitky a je používán přímo jako zákonník v západním slova smyslu, tak už to není jenom nějaká víra."

    Trefil jste hrebicek na hlavicku: JE POUZIVAN. Ted uz si jenom odpovezte na to KYM je pouzivan, a jste primo u slova Islamista. Islam (nabozenstvi) je pouzivan Islamisty (k vytvoreni ideologie).

    "A i kdyby to nakrásně byla víra, hlásá smrt a válku (nejen) židům a každý kdo to podporuje je pro mě to samé co každý kdo podporuje Konečné řešení. To že náhodou jsou hodní "akorát" něco takového podporují či vyznávají je z toho nevyjímá. Pokud budu uctívat Adolfa, Národní socialsmus a nosit jeho znaky, pouze nekritizovat ty co vyřvávají ty zlé věci - budeš s tím v pohodě? Pochybuju."

    https://cs.wikipedia.org/wiki/Godwin%C5%AFv_z%C3%A1kon