Hlavní navigace

Názor k článku Dungeon Crawl Stone Soup: je libo kamennou polévku? od Josef Pavlik - Temer presne pres 20ti lety jsem hral MUD...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 11. 2019 0:06

    Josef Pavlik

    Temer presne pres 20ti lety jsem hral MUD Lost In Time. Hostovali to nejaci studenti, nejspis v Brne, protoze to hrala spousta Brnaku. V te dobe Internet nebyl takovy jaky je dnes. Spojovalo se pres modem, stalo me to neuveritelne mnozstvi penez za vytacene spojeni a dokonce provider internetu mi zrusil ucet, protoze jsem blokoval spojeni ostatnim klientum jsouce spojen 10+ hodin denne. V podstate tam meli jeden modem jenom pro me :-). Stravil jsem s tim stovky hodin. Skoncil jsem s tim 31/12/1999 kdyz mi jedna holka rekla, ze jsem blbec, kdyz hraju takovy blbosti :-). Jednou po par letech jsem se tam prihlasil, moje postava jeste stale spala v seniku, kde jsem ji v minulem stoleti opustil :-). Sympaticke bylo, ze i prestoze hra byla kompletne v anglictine, chatovalo se cesky.
    WOW tento MUD jeste existuje - ted jsem se zkusil po 5766 dnech (>15 let) prihlasit a moje postava jeste existuje a ja si jeste pamatuju password!
    Name Race Level Last login
    Jetset elf 21 5766 days from 62-101-126-238.fastres.net

    Nekdy budu muset zkusit si zase po dlouhe dobe zahrat.