Hlavní navigace

Názor k článku Edge bude používat jádro Chromium, potvrzuje velké změny v Microsoftu od \neq - Vesměs souhlas (kromě jedné položky, kterou neznám dost...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 12. 2018 9:14

    \neq (neregistrovaný)

    Vesměs souhlas (kromě jedné položky, kterou neznám dost do hloubky, abych k tomu mohl mít relevantní názor). Klidně bych přidal i pár dalších položek, ale... jaký by to mělo smysl? Připadám si, jako když se jdu - tak jak teď jsem - postavit proti jedoucímu tanku.

    Zrovna nedávno jsem se se známými (ne-IT) bavil na téma, co všechno o uživatelích FB ví a jak to předprodává a ano, část z nás v tom vidí problém. Ale byly tam i hlasy (od jinak dost rozumných lidí), kterým to nevadí. Jedna věc je neznalost - to chápu, v dnešní době jsou tak šílené proudy informací, že kdo se v oboru nepohybuje, prostě neví, tak jako třeba zase já bych měl problém i u těch nejjednodušších oprav auta. U toho si říkám, že je to jenom a pouze o informovanosti, že problém je „pouze“ v přehlcení informací. Ale když mi někdo (koho považuji za dost inteligentní osobu) řekne, že mu nevadí, když jsou na něm prováděny psychologické experimenty, manipulována nálada a předprodávány osobní informace... a nejedná se o ojedinělý názor... tak mám na to už jenom jedinou reakci - naprosto vážně a bez nadsázky.