Kalisek od piva me vzdycky sral, protoze se kraj ocinoval a pajka primrzavala. navic byl maly.
Z me zkusenosti muzu doporucit kamenne (mramorove?) slanky z IKEA, v papirovem kartonu je jedna bila druha cerna, jsou tezke, maji velky objem a pajkou se neprotavi.
Taky misto kalafuny muzu doporucit smulu nadloubanou primo ze stromu. Na rozdil od kalafuny obsahuje tekavou slozku, ktera trochu zpomaluje prehrati a cini celou tu vec blemtavejsi. Zda se mi, ze se to kvuli tomu nejak lip roztejka. Rozhodne to lip voni. Zatvrdly brouky a kusy kury z toho vyndejte, nesel by vam v tom miste propichnout povrch kalafuny pajkou.
Jak kalafunu do kalisku dat: troubu nastavime na 150 degC (pamatuju si to spravne?) kalafunu nasypeme do kalisku a vlozime do trouby na delsi dobu.