Hlavní navigace

Názor k článku Eschalon Book I: RPG jak má být od anonym - Těžko říct. Zkustil jsem si ten "skvost" stáhnout....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 1. 2008 15:49

    anonymní
    Těžko říct. Zkustil jsem si ten "skvost" stáhnout. Nejprve bylo potřeba komplet aktualizovat grafické ovladače, protože po spuštění dema byla černá obrazovka. Fajn, přežiju.
    Hra se spustila objevil jsem se v kajutě. Občas mizela stěna, takže byla vidět voda, řetěz, na kterém se houpala lampa, neexistoval. Probleskávaly různé grafické elementy, které na scénu rozhodně nepatřily. I to jsem přežil.
    Chůze ne šipkami, ale písmennými klávesami mi nevyhovovala. Zajímavé výchozí nastavení. Vše jsem si změnil a také to přežil.
    Vysbíral jsem v kajutě, na co jsem přišel a rozhodl se uložit pozici. Dostal jsem se do menu klávesou ESC. V té chvíli hra zatuhla. To už jsem začínal pěnit.
    Znovu jsem vše zopakoval a znovu hra vytuhla po stisku ESC a zobrazení menu. Sice pěním, ale přežiju to.

    Ale úplně mně dorazí, když takovejhle paskvil, co testera viděl tak možná v encyklopedii a kde ani demo (které mě má nalákat na koupi) pořádně nefunguje, někdo označí za "skvost".

    Vůbec nic jsem proti Penumbra Overture neměl, neznal jsem to a nainstaloval až teď pod dojmem tohoto příspěvku, čili na nějakou zaujatost se mé zhnusení nedá svést. Za tohle dát 20 dolarů, to bych si připadal jako ultramagor.