Hlavní navigace

Názor k článku Evropská komise chce jednotnou nabíječku s USB-C a Power Delivery od neřeknu - víme prd. To co víme, jsou pouze teoretické...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 9. 2021 22:22

    neřeknu

    víme prd. To co víme, jsou pouze teoretické vědomosti. Rádoby vědci jen spekujují, jak to mohlo být. Nevíme, jestli pravá příčina vyhynutí dinosaurů byl meteorit či jestli Darwin měl pravdu. To je asi něco podobného, jako bych já řekl, že před deseti lety byla v zimě zima.

    Počasí ale souvisí s klimatem, a klima není možné změnit přes noc, jak si chytráci z eu myslí. Podle mě je to cesta na desítky až stovky let. Možná i více. Naše generace to rozhodně nijak neovlivní, resp. tak abychom to zažili.

    Je sice fajn, že řešíte město kde žijete, ale tak to prostě nefunguje. Celá planeta je jeden celek, který má nějaké souvislosti. Pokud je někde porušují, tak nebude fungovat na 100%. Ano, vy sice budete mít "čistou" vodu, ale to je tak asi vše. Drtivé většině států je jedno, jak se chovají, jde jen o prachy a vždy šlo, je posuzován pouze lokální (přesně jako u Vás) vliv, ale to že kácením deštných pralesů škodíte všem, už nikdo nevidí. Jen se bere v úvahu to, že já pokácím prales, osadím třeba banány a budou love :-) Tím to ale končí. On člověk je docela primitiv, nezná ani vlastní planetu, ale snaží se "dobývat" vesmír, medicína je v podstatě šarlatánství, neznáme ani sami sebe, ale víme na "100%" co bylo přes 15mil lety... K smíchu :-)