Hlavní navigace

Názor k článku Facebook tajně prodával data firmám, Google nebude vyvíjet inteligentní zbraně od LDASCZ - AMD... A to neříkám jako fan. Ze zkušenosti...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 6. 2018 16:24

    LDASCZ (neregistrovaný)

    AMD... A to neříkám jako fan. Ze zkušenosti můžu říct, že ubuntu deriváty a fedora deriváty s Nvidii mají velký problém, kdy originální ovladač je brak. Já mám otestováno na 645 (od HP, musel jsem použít alternativní ovladače, ale je to 645 to je prostě sázka do loterie, ale za to asi Nvidia nemůže, ovšem alternativní uměl....), 650 ti (Asus jestli si dobře vzpomínám, a to už by mělo být v pohodě, ale nebylo, nešlo dát větší rozlišení jak 640x800 a to jako naštve), pak tu máme 740/750/750 ti (někdy až na 3 pokus instalace driveru byla v pořádku, někdy hned, někdy ani na 3 pokus, pak jsem nechal bez originálu).

    Dál jsem neměl nervy zkoušet, ale s ATI 6850/6990/7950 (tuším, ty čísla si moc nepamatuju), AMD R7/4xx/5xx bez problému povětšinu, nebyl takový problém jako s nvidii, sice se nějaký objevil (poměr stran někdy strašil či selhával, ale to nebylo tak hrozné jak u konkurence a hlavně né tak časté).

    Jinak Nvidia a ten jejich updatovací program na win a nezkušený uživatel je smrtelná kombinace.... Někdy se to podělá a já nemám šanci vědět jaké verze byla předtím, když to historii nemá.