Hlavní navigace

Názor k článku Family Farm: na čerstvý vzduch alespoň virtuálně od qk - Funguje to temer bezvadne: Clovicek zajde na informace socialky...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 6. 2011 20:15

    qk (neregistrovaný)

    Funguje to temer bezvadne:

    Clovicek zajde na informace socialky a coze potrebuje k registraci zivnostnaku jako vedlejsak k zamestnani - pry pokud ma zamestnavatele ve stejnem meste, tak jen zivnostensky list.

    Kdyz prisnese zivnostnak k prepazce, tak po nem socialka chce, aby navic donesl potvrzeni od zamestnavatele, ze pracuje.

    Kdyz si clovicek trva na svym, ze dole na informacich tvrdili, ze to nepotrebuje, a ze to maji v pocitaci a staci se podivat, tak se s nim budou do krve hadat, ze ne ze to potrebujou.

    Tak clovickovi nezbyde nic jinyho a vrati se na informace - tam mu reknou, ze to teda asi potrebuji.

    Kdyz zacne clovicek byt zly a rozcilovat se proc mu teda predtim rikali neco jinyho, tak na informacich zvednou telefon a zacnou obvolavat vsechny certy. Nakonec se dovolaji nahoru na prepazku a tam se dozvi, ze uz o tom vi, a ze ma jit clovicek zpatky nahoru.

    U prepazky clovickovi bez jakekoliv omluvy jen oznami, ze to jsou novinky o kterych nevedeli, a ze potvrzeni teda nepotrebuji.

    Clovicek celej nasr... odchazi, ale citi aspon trosicku zadostiuceni, ze nakonec nad urednikama vyhral...

    PS Ale proc muze byt zamestnavatel pouze ze stejneho mesta to nepochopim...