Hlavní navigace

Názor k článku Google blokuje domain fronting, ztížil tím situaci cenzurovaným službám od Petr - Zvolením Trumpa Američané demonstrovali: 1. Odmítnutí dalšího válčení, ve...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 4. 2018 23:45

    Petr (neregistrovaný)

    Zvolením Trumpa Američané demonstrovali:
    1. Odmítnutí dalšího válčení, ve kterém slibovala pokračovat Hillary Clinton. Trump je možná nečitelný, ale s Clintonovou v čele už by Američané dávno natvrdo bojovali s Rusy v Sýrii či napadli Írán (to ostatně slibovala v rozhovoru při své návštěvě Izraele). Trumpovi tanečky ohledně Severní Koree jsou naproti tomu jen neškodné hrátky
    2. Odmítli moderní liberální politiku a svinstva jako zavádění třetích a jiných pohlavích, či kurzy na školách, kdy si Američané platí školné které pak splácejí klidně i desítky let jen proto, aby se mohli učit o jakýchsi "bělošských privilegiích" a poslouchali jací jsou rasisté.
    3. Zvolením "burana" (jak trefně píšete) odmítli vnucovaní politické korektnosti. Onen výraz "politická korektnost" není nic jiného, než autocenzura aplikovaná na samotný výraz "autocenzura".

    Fox News je jedinou mainstreamovou konzervativní stanicí v USA. Ostatní (MSNBC a všechny ty trojpísmenkové televize typu v čele se CNN) jedou tvrdou liberální linii.

    Tím že nedokážete pochopit, že někdo může mít ve svobodné společnosti jiný názor, a namísto diskuze jej ihned začnete nálepkovat a útočit na něj a pomlouvat jej jen ostatním ukazujete svůj značně pokřivený charakter.