Hlavní navigace

Názor k článku Google zakázal upravenou Android CyanogenMod ROM od Zdenek Jindra - Zatím je Vaše myšlení postaveno na lezení do...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 10. 2009 18:42

    Zdenek Jindra

    Zatím je Vaše myšlení postaveno na lezení do zadku trendy názorům, potažmo jejich propagátorům, ale čase přijdete na nesmyslnost svých tvrzení. Pokud Vás do té doby nepřejede třeba auto, abych byl přesnější.
    S telefonem si člověk aplikace koupil a na rozdíl od Win SW nehrozí, že by si nějaký Market pouštěl jinde. Proto je jasné, že se žádné porušování licencí konat ani nemůže.
    Je pravda, že Google může zakázat nabízet soubory vyndané ze systému, ale zrovna u této platformy je to vyloženě píchání do vosího hnízda. Uvědomte si, že to, čemu se dnes říká demokracie, je kvůli nedokonalosti zákonů založeno na jejich tolerovaném obcházení. Nejdál je v tom Velká Británie.
    Kromě toho nelze (podle Vašeho) zavést placení za všechno, stejně jako se nezdaří neplacení za nic. K tomu, aby byl zdroj uchopen trhem, musí být zdroj omezený. A to kopie nejsou. Pokud ano, tak uměle a jsme u toho, kdy všichni souhlasí (někdy jen podvědomě) s porušováním zákonů.
    Jsem pracující, dokonce mám nejen nadmediánový, ale prý (ČSÚ) i opravdu nadprůměrný plat. Ze školní zaslepenosti mě můžete nařknout ken stěží. Ale tady vůbec nejde o to, jestli si někdo vydělává, ale jak to dělá. Někdo je poctivý, jiný urve, co není přibité. Vy bohužel aspirujete na druhou skupinu. Myslím, že Vaše ambice uspokojí M$.