Hlavní navigace

Názor k článku Herní série Might and Magic od D.A.Tiger - Máš naprostou pravdu M&M VI jsem opravdu nehrál...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 9. 2009 22:59

    D.A.Tiger

    Máš naprostou pravdu M&M VI jsem opravdu nehrál (což jsem přiznal o něco výše), Oblivion (za branami – ne hra) je trochu jednotvárný, ale to mohl být i záměr (je to konec konců peklo daedrického prince destrukce a zmaru). A dungeony jsou defakto mapy s různou složitosti podle nichž jsou pravděpodobně z předem připravených dílů vygenerovány, takže mohly připadat poměrně stejné, což ovšem už neplatí např o stavbách Aleidů, krajině, nebo rázu měst a domů v nich. Leveling nepřátel není podle mě úplně špatný nápad, je trochu divně provedený, zaručuje však, že máš v soubojích nakonec i nějaké protivníky, a nedopadneš jak třeba v Gothicovy, kde po určitém levelu hrdiny nemáš defakto obstojného soupeře až na nějakého toho bosse.

    Nevím, buď jsi velmistr v hrách, nebo jsi hrál těžce pod cheaty, protože vzhledem k vlastnostem hrdiny hned od začátku hry jsem se moc zrovna nenudil a nenudím se dodnes.

    A to, že je hra graficky pěkně udělaná nepovažuji zrovna za mínus. Navíc podle mě se to autorům povedlo o dost líp jak třeba u Gothicu III, kde sice grafika je perfektní, ale taky (na dobu vydání) neuvěřitelně nenažraná.

    Asi nejsem moc náročný hráč, ale vždycky když jsem nějakou hru hlouběji rozehrál byla to známka, že mě hra chytla, baví mě a nenudím se. To platí jak o M&M IV, tak o Gothicu, nebo Oblivionu.