Hlavní navigace

Názor k článku Hrajeme si s Apachem: velmi obecný úvod od Jan Čermák - Myslím, že se tu opět ukazují záporné stránky...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 2. 2007 8:59

    Jan Čermák
    Myslím, že se tu opět ukazují záporné stránky české povahy.

    Jsem čtenářem článků na root.cz již delší dobu, ale toto jsem ještě nezažil, aby se po napsání článku (tak říkajíc) pro začátečníky na autora začalo sypat tolik NEGATIVNÍCH komentářů.

    Osobně si myslím, že žádný učený z nebe nespadl a že ani Ti chytřejší (zasvěcenější v dané problematice) kolikrát nevědí o všech možnostech a čas od času je třeba sáhnout po "základních znalostech a ejhle, jak že byla ta syntaxe (byly tam uvozovky, nebo apostrof)". Tak tohle se může stát 99,9% lidí, protože nejsme geniální a mozek se naučil nepotřebné věci zapomínat.
    Proto by si podle mne měly přečíst tenhle článek i odborníci, protože o určitých možnostech web-serveru APACHE dosud nevědí, nebo již nevědí.
    Vím, že každý začátek je zdlouhavý, nudný a neatraktivní pro člověka, který se s problematikou setkává dnes a denně, ale Ti ostatní by bez toho byly ztracení a jakmile by autor začal psát o kofiguraci např. PHP, MySQL, tak na to koukali jak (odpusťte mi) "bacil do lékárny."


    Je mi více než jasné, že mnou psaný komentář bude pravděpodobně na mušce flame-war, proto vám, kdo flame píše mám ještě několik slov: "Než budete psát, zamyslete se, jestli nemám alespoň z jedná třetiny pravdu."