Hlavní navigace

Názor k článku Hrajeme si s Apachem: velmi obecný úvod od krf - Děkuji za tento článek, těším se na pokračování....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 2. 2007 12:34

    krf (neregistrovaný)
    Děkuji za tento článek, těším se na pokračování. Začínal jsem v roce 1977 na Intelu 8008 včetně pájky v ruce a 4 kB RAM. V polovině devadesátých let jsem spravoval pár serverů, pár desítek PC, držel data a řešil IS Nákup střední firmy přes Internet. Někdo Internet už měl, s někým to šlo přes faxový server. Přesto neznám Apache. Myslím bezpečný Apache.
    1. Nemám problém s tímto článkem. Co vím, to si zopakuji, co jsem přehlédl, rád se poučím. Když tento článek někoho zdržuje, nemusí jej číst.
    2. Od diskuze očekávám na odborném webu odborné doplňky nebo odborné námitky. Věcné, stručné, ne jako tento příspěvek, za což se všem slušným lidem a skutečným odborníkům omlouvám.
    3. Pokládá-li někdo tento článek za odborně nedostatečný, nechť to napraví v diskuzi anebo nabídne redakci vlastní článek.
    4. Nepřešli sem někteří "spameři" z internetových deníků?

    Prosím všechny diskutující, ať diskutují radostně leč věcně, nechť mají dosti času ku čtení a zpytování věcí odborných a web jim přináší pohodu a odpovědi na otázky, které si v tom životním kvapíku ještě nestačili ani položiti.