Hlavní navigace

Názor k článku Hrátky s LED a tlačítky pod Linuxem od Yokotashi - To, ze to nebude fungovat s portem v USB jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 6. 2009 18:37

    Yokotashi (neregistrovaný)

    To, ze to nebude fungovat s portem v USB jsem psal v uvodu, ktery jste si mel precist.

    Pokud si clocek nedokaze nastudovat, jak pajet, ackoliv dostal v uvodu (ktery jste necetl) odkazy, asi by to delat nemel.

    Zda se mi, ze jste ponekud nepochopil prosty fakt, ze posledni vec na paralel jsem udelal v roce 2004 (tusim) a byl to programator atmelu. Od te doby pouzivam atmely na seriovem portu (ktery maji vsechny moje pocitace) a tudiz se nove veci okolo paralelu neucim, anzto je nepotrebuji – pouzivam reseni, ktere je universalnejsi (a tady se k nemu take dostanu). Prijde mi rozhodne lepsi napsat sem neco, co je vyzkousene, nez neco co by mohlo fungovat, pokud jsem spravne pochopil nejakou dokumentaci.

    Zbytek nebudu komentovat … jenom vas lituju, pokud si na kazdy testovaci pripravek na pulhodinove pouziti navrhujete profi plosnak – to nemuzete vubec nic stihnout … nebo je to tak, ze ve skutecnosti nic nedelate a jenom vam to dobre keca?

    Pokud mate cas na vyrobu prototypovych desek na moje schemata, rad zverejnim vase fotky ve svych clancich. Chcete poslat schemata do pristiho clanku?