Hlavní navigace

Názor k článku Intel usnul na vavřínech a probudí se do jiného světa velkých konkurentů od madloki - Cipy nejsou vsechno. Zapomneli jste zpackanou koupi/prodej McAfee ->...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 6. 2018 9:39

    madloki (neregistrovaný)

    Cipy nejsou vsechno.

    Zapomneli jste zpackanou koupi/prodej McAfee -> Intel Security ->McAfee. Cena byla umela nadhodnocena, McAfee se mocne prisala na hostitele, ale pod taktovkou Intelu se McAfee okamzite podarilo vsechny finance utratit. Pritom kyzeny cil, AV ochrana na urovni hw nezavisla na OS (uvnitr paskvilu nazvaneho management engine) se jaksi nikdy nerealizovala.

    Naopak, byt koupili nejvetsi firmu zabyvajici se bezpecnosti s nejvetsim pokrytim a provazanosti produktu zamerenych na security, jejich management engine i procesory jsou naopak ukazkou, jak bezpecnost rozhodne vypadat nema.

    Tech koupenych a zmrhanych investic do tretich firem bylo vice. Intel si uvedomuje, ze hw a CPU se stava komoditou, ale nejaka komplexnejsi software reseni s vyssi marzi a pridanou hodnotou proste nejenze neumi vyrabet, ale nezvlada ani jejich management, kdyz uz si je nakoupi zvenci.