Hlavní navigace

Názor k článku Internet Explorer 9 není moderní, je dva roky pozadu od petmal - Jak uz jsem napsal. Na ty testy se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 3. 2011 16:24

    petmal (neregistrovaný)

    Jak uz jsem napsal. Na ty testy se v zasade nesmime divat jako na na MS (Mozillu) ohybajici statistiku ve svuj prospech (i kdyz ty vysledky tak vyzni a jim se to samozdrejme hodi). Je to spis, ze MS (Mozilla) implementovala urcitou podmnozinu technologii (mnoho z nich ma daleko ke standardizaci) ktere povazovali za dulezite pro sve uzivatele/zakazniky a rikaji neco jako "toto je nase podpora stezejnich technologii, toto je konkurence a my jsme v tom nejlepsi" a v zasade maji pravdu... V tom co implementovali jsou skutecne nejlepsi.
    Jak jsem napsal vyse, problem je v tom, ze ty stezejni technologie jsou pro kazdeho jine a tim padem se neda moc porovnavat.
    Co se tyce cutting-edge pak je na tom IE9 hur nez ostatni. Jenomze pro velke zakazniky je daleko dulezitejsi "stabilita reseni" a dlouhodoba podpora nez cutting-edge. V instituci se slozitou a rozsahlou infrastrukturou si proste nemuzou dovolit nasadit neco co se 6x do roka zmeni... A pro takove muze byt naopak IE se svym dlouhym zivotnim cyklem idealni.