Hlavní navigace

Názor k článku Internet Explorer 9 není moderní, je dva roky pozadu od CZitizen - Citace " Osobně si myslím, že znám MS...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 3. 2011 16:10

    CZitizen (neregistrovaný)

    Citace " Osobně si myslím, že znám MS Windows celkem dost dobře "
    Pane Peterka zjevně je zde nejdůležitější pasáží " Osobně si myslím ",
    protože podle toho co a jakým působem jste popsal jsou vaše znalosti na úrovni bežného uživatele ne-li horší. Konkrétně perly týkající se měsíc trvající odinstalace aplikace vzhledem k nedostupnosti klíčů v registrech : Win7 má totiž magické hodnoty v registru které jsou dostupné pouze každý třetí den a to od 12:30 do 22:00, nepovedená instalace DRM serveru : asi by bylo lepší postupovat podle návodu a naistalovat driver misto serveru, Win7 nenabootují při nepodepsaném driveru protože se pokazila instalace : no comment , obecně totiž platí že pokud se někdo měsíc hrabe v registrech a potom se snaží systému vnutit nepodporovanou verzi driveru na což je při instalaci upozorněn celkem 3x tak za to samozrejmě může OS jak jinak , a nejhorší na OS Windows je to že tam v HP nacpaly spoustu balastu za což samozrejmě může Microsoft a ne prodejce tedy HP. PS psani Java aplikace je zcela jistě také lepší na Linuxu protoze v Linuxu má textový editor minimálně o 50% větší výkon při psaní.

    Osobně mám jak pracovní tak soukromé zkušenosti s UNIXem ( pracovně HP-UX, AIX , Solaris ) , Linuxem ( aktivní uživatel ) , Windows od NT4 až po Win7 v soukromé a Win Servers od 2000 až po 2008 v pracovní sféře. A každý systém, naprosto každý z nich má své mouchy a nedodělky , ale ty jsou v 99% zcela odlišné od toho co si běžný uživatel představuje pod pojmem chyba navíc ve většině případů zapříčiněná jím samotným.