Hlavní navigace

Názor k článku IT: ženy nejsou vítány (?) od Usakami - Aha, takze budeme zit jako pred 500 lety,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 8. 2011 19:39

    Usakami (neregistrovaný)

    Aha, takze budeme zit jako pred 500 lety, ale budeme stavet 2km budovy, kdyz dnes neumime postavit kilometrovou. Dobre no.

    Ad ti japonci, zeptejte se tech hulicu, kolik energie na to spotrebuji, neni to takova sranda. Chapete, ze vsechno o cem se bavime musite dat do pruniku, ne slouceni. Ono to jaksi musi fungovat vsechno najednou, to znamena napriklad nemuzete pro jednu vec predpokladat spotrebu energie jinou nez pro jinou vec, musi se vsechno secist dohromady. A my nemame momentalne zadny pozitivni vyhled na to, jak nahradit soucasne zdroje energie, to jest ta ropa, uhli, ...

    Pokud jde o vase socialni inzenyrstvi, chytri zdravi lide se nerodi jen chytrym zdravim lidem, kdyztak si zkuste jeste jednou projit, co to vlastne ta evoluce je a jak to funguje. Tam jde jaksi o prirodni vyber. Podle vas by mel byt ten vyber,... no na vas vlastne, vy byste vybiral co jo a co ne. Hrajeme si na boha?

    Pokud jde o pedofila, co navrhujete? Zastrelit? Udelal byste to, kdybych vam dal do ruky zbran, zastrelil byste ho? Z oci do oci. Pokud ne, tak soupejte nohama. A mimochodem, to neni dedicne, to ze je nekdo homosexual nebo pedofil neznamena ze jeho deti budou stejne, to same plati o inteligenci, genetikou je ovlivnena maximalne polovina, 50%. Predpokladam, ze jste konzervativec? Elitismus, totiz do rodiny umelcu se nutne rodi umelci, vedcum se rodi vedci a kdyz se nekdo narodi farmari, je to farmar. Pokud ne, tak sorry, ale odhaduji jen z vasich prispevku.