Hlavní navigace

Názor k článku IT: ženy nejsou vítány (?) od kocour - Nene, nepovysujes se proto, ze reknes, ze neprijde...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 8. 2011 16:10

    kocour (neregistrovaný)

    Nene, nepovysujes se proto, ze reknes, ze neprijde nekdo koho to nebavi. Ale zacne s tim v momente kdyz dodas, ze sem neprijdou vsechny zeny, protoze je to nebavi. Mezi tim je rozdil.
    No, je videt jaky mineni mas o zenach, viz hloupy vymysly kdyz chteji aby se s nima jednoho jako s lidma a ne s delohama na nozickach, v praci delaji blbiny..
    Pakistan aspol bych do toho netahal, uz kolikrat jsem tu opakoval, ze tam nemaj na vyber. Ale to tady neni naporad, nic co se drzi krecovite a nasilim, musi dopadnout spatne. Viz komunismus. Tohle pujde do riti mnohem driv, nez nam sem ti arabasi prijdou. Oni to maji nahnuty mnohem vic jak my a protoze to vedi, snazi se infiltrovat sem k nam, pomalu zkusit na sladky kecy preucovat nase baby na jejich zpusoby. Zacina se u islamistickych serialu na nejmenovane televizi, ale zkusenost nejak dost jasne ukazala, ze to nejak netahne.
    A kdyz jsme tak vynalezavi.. tak proc macha jako ty uz davno nevymysleli tu umelou delohu, vzdyt to je naprosto pod tvoji uroven poslouchat vymysly nejake zenske co jeste chce delat blbiny v praci, no uznej sam.
    Zene lze ten, kdo tvrdi, ze na neco neni dost dobra. Stejne tak by se to delo v pripade muzu, ale to se v macisticky spolecnosti tezko bude dit.