Hlavní navigace

Názor k článku Jak nahradit aplikace po přechodu od D.A.Tiger - Nevím, ale Standa reagoval i podle mě docela...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 10. 2008 19:09

    D.A.Tiger
    Nevím, ale Standa reagoval i podle mě docela hloupým způsobem. Srážet hodnotu něčího argumentu tím, že se poukazuje na chyby v textu autora, je docela pitomé a spíš to ukazuje na nevyzrálost autora protiargumentu.

    Nehledě na to, Pokud jsem inkriminovaný příspěvek pochopil dobře, pak hlavní myšlenka je jasná na první pohled: V Linuxu není potřeba doinstalovat mraky dalších ovladačů, abych zprovoznil některé funkce stroje ( jako jsou některá USB zařízení - vyplívá to totiž z předchozích příspěvků, nehledě na to že USB jako rozhraní může být i docela sranda, když na věc příjde - WinXP). Já se k tomu mohu jen připojit. ještě bych rád doplnil, že kolikrát bývá i docela sranda zjistit jaké ovladače jsou vůbec potřeba ( a pak je sehnat - mistrem v tomto je např. Realtec).

    Já to vidím následovně: No, další odborníci z řad Windows, kteří - jestli vůbec - viděli Linux před 10 léty a ještě z rychlíku sem přišli vyvolávat hádky a flame ubohou protiargumentací, za níž by se možná mohli stydět i primáti.