Hlavní navigace

Názor k článku Jak pracuje počítač? od D.A.Tiger - "A čím to je když na internetu je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 2. 2008 14:23

    D.A.Tiger
    "A čím to je když na internetu je spousta článků o tomto ? To si myslíte že když je nečtou jinde budou je číst zde ? proč ?"

    No, a proč ne? Ono nejde pouze o to že je jich mnoho, ale záleží také na tom kde jsou, v jaké kvalitě a jak aktuální. Neříkám, že je zde budou číst všichni, ale jsem toho názoru že jsou potřeba. Autor je (podle mě) opravdu daných témat znalý, mnohem víc jak já. A když se mě někdo ptá na vysvětlení některých takových věcí, tak jej prostě rovnou nasměruji sem. Mimo to (jak jsem psal) mám zato, že se v těchto článcích sám dozvím spoustu užitečných informací. A hezky pohromadě a v souvislostech.

    "Možná je to i námět k zamyšlení na téma: je stále tak důležité jako kdysi znát všechny podrobnosti ? To vede k další úvaze typu pro koho píšu a co chci dosáhnout, atd..."

    Do jisté míry s vámi souhlasím. Proto jsem psal, že dle mého názoru by, bylo dobré vytvořit na každý zde navrhovaný námět samostatný seriál, volně navazující na tento. Každý si pak může vybrat co mu libo. Nicméně nezáleží pouze na mě, ale i na ostatních čtenářích, a na autorovy jak se rozhodne.