Hlavní navigace

Názor k článku Jak spammerům zabránit falšovat adresy? Je tu DKIM od M. Prýmek - >> Jsem rad ze jste pochopil jak je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 3. 2011 17:04

    M. Prýmek

    >> Jsem rad ze jste pochopil jak je cas dulezity

    Proc tak okate davate najevo, ze vubec nevnimate, co pisu? Kdyz jsem psal o tom, ze nemam cas resit problemy, ktere zajimaji vas, protoze resim problemy, ktere zajimaji me, tak se vam to nelibilo. A ted me "pochvalite" za to, ze jsem "konecne pochopil", ze cas je nejcennejsi, co mame? Sorry, ale tezko bych vymyslel efektivnejsi zpusob, jak nekomu dat najevo, ze ho respektuju asi tak stejne jako hovno na podrazce...

    >> Nebylo mi nikdy naobtiz vysvetlit lidem prvni posledni pokud to bylo jen trochu mozne.

    Pokud byste se me na to zeptal se zjevnou uprimnou snahou se neco dozvedet - tj. s respektem a pokorou k nekomu, od ktereho chci neco slyset, s radosti bych vam odpovedel. Jelikoz se ale chovate jako sebestredny buran, nezaslouzite si to.

    >> Nasledujte mne.

    Ja se velice rad nechavam ve svem zivote inspirovat zivotni cestou lidi, kteri neco dokazali. Ale "nasledovat" ne - dekuji, nechci. "Nasledovani" je pro lidi bez vlastni fantazie a to ja nejsem. At vas nasleduji jini, kteri na vic nemaji.

    A kdyz uz jsme u toho inspirovani se, technicke veci, ktere sem pisete, jsou casto inspirativni, proto vase prispevky rad ctu, ale v tomhle vlakne jste bohuzel nic (pro me) inspirativniho nenapsal. Uklouzl jste od zajimavych vecnych technickych pripominek, k nezajimavemu sebeadorovani, jak uz se vam tak obcas bohuzel stava (pribehy jako "Jak jsem - ja velky lenin - v mladi kradl letadla", "Jak jsem - ja velky lenin - prikazal sluzce zavrit demrazaku" a podobny brak).

    Daleko vic inspirativni nez nekdo, kdo na webu anonyme vybliva svoje domela zivotni moudra a ostentativne dava najevo svou domelou nadrazenost, je pro me clovek, ktery s chuti dava svemu zivotnimu pribehu to nejcennejsi - svoji tvar. Pokud navic mluvi o zkusenosti v zemi, ve ktere ziju, a ne o zemi na druhe strane planety, ma mou soustredenou pozornost. Takze co se tyce inspirativnosti pro me, nesahate treba takovemu Zbyňku Frolíkovi ani po podrážky. Jenze vy ve svenebetycne nadrazenosti ani nevite, kdo to takovy Zbynek Frolik je, vidte...