Hlavní navigace

Názor k článku Jak vidí Linux regionální prodejci počítačů? od benzin - Ale to uz neni problem ze by hry...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 3. 2007 21:43

    benzin (neregistrovaný)
    Ale to uz neni problem ze by hry v Linuxu nebyly, proste se snazite aplikovat model z Windows na Linux. A to jeste model kvuli ktereme uzivatele z Windows prechazeji. To dite ma rict, jaky typ hry by si pralo a otect brnkne svemu spravci, ktery spusti od sebe skript ktery vse nainstaluje.

    Zatim timhle zpusobem spravuju firemni sit a ctyri domaci uzivatele. Jde to a neni to problem. Dokonce si za tyhle male upravy nic neuctuju, protoze je to otazka deseti minut, vse delam z pohodli domova. Uzivatel ma jistotu, ze mu vsechno pojede a ja pak mam jistotu, ze nebudu muset opravovat zahadne chyby vnizkle tim, ze si neco (vetsinou uzivatel) nekde neco smaze.

    Pro stouraly. Ctyri domaci uzivatele mam protoze to jsou znami pro ktere to delam. Nikdy jsem to nedelal a zatim ani nemam chut to delat jako svuj hlavni podnikatelsky zamer.

    A jak jsem psal prve. Neni problm v tom ze by nebylo dost zabavnych a kvalitnich her na Linuxu, problem je ze je nehrajou spoluzaci onech deti. Takze nejsou cool a in. Ale je pravda ze ty decka jsou zavisle na webovkach, takze tam neni skutecne zadny problem ;)