Hlavní navigace

Názor k článku Jak vymýtit Windows XP ve zdravotnictví od hmm - Především se nezkoušejte vykroutit a překroutit. Osobní zkušenosti...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 6. 2017 2:07

    hmm (neregistrovaný)

    Především se nezkoušejte vykroutit a překroutit. Osobní zkušenosti s "CéTéčkem" bych mohl poskytnout k Phillips Brilliance CT (64s), GE BX Ex/Eg (8 - 16s) a větším modelem GE VCT 64 (64s). Obávám se, že tolik praktických zkušeností, kterými disponujete vy, opravdu nemám. Všechny výše zmíněné modely se prodávají jako modulární řešení (deklarované ceníkem a individuálním požadavky) např.: postprocesingová, vaskulání, snímková analýza apod. Vše se musí pečlivě nastavit, odzkoušet a zapomenout můžete na kompatibilitu, standard, nebo otevřené řešení. Ale co bych vám vyprávěl, vy prostě víte nejlépe.

    Když už máte techniku, potřebujete další SW vybavení pro distribuci a použití dat. Abyste si prošel snímek, budete potřebovat podporovaný monitor, z velice krátkého seznamu. Zpravidla stačí "levné" Eizo RadiForce, Dome E3, nebo skutečné speciality, které vyrábí např.: Totoku a Barco. Pro připojení takového monitoru budete potřebovat speciální grafickou kartu (např.: Firepro/Quadro s VBIOS od Eizo) 12 - 14bit grayscale (DICOM). K té kartě existuje 1, maximálně 2 verze ovladače. Aby se vůbec načetl software, budete potřebovat podporovaný operační systém, podporovanou verzi Java, .NET, ale také prohlížeč. Když napíšou verze 1.0.0.0, tak se nepokoušejte o 1.0.0.1, budou problémy. Účelně popisuji chování "lepšího a méně problémového" řešení Carestream (dříve Kodak) - ROP, RPDE, EPS, EVP a dalšími moduly systému. Stručně se jedná o moduly, které načítají a spojují (vzdálené a propojené) systémy, procesní prostup mezi moduly, až po finální zobrazení. Samozřejmě s projením vzdálených dat pacienta a jsou, bohužel, napadnutelné.

    ... a mohl bych pokračovat dále. Opravdu nechápu vaše úhybné odpovědi. Chcete-li pokračovat stylem "USB dobgl s LTE internetem", prosím, ale bez mé účasti. Souvislost nechápu, můžete mi to vysvětlit např.: Kodak Directview System a následnou distribuční síť a její zabezpečení.