Hlavní navigace

Názor k článku Jaký je linuxový notebook Asus Eee? od jarmil - 1. Uveďte prosím zdroj té definice. Jediná definice...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 10. 2007 14:38

    jarmil (neregistrovaný)
    1. Uveďte prosím zdroj té definice. Jediná definice LFS kterou znám já, je právě zmíněný projekt. Netvrdím že to je jediná správná definice, ale zajímal by mne autoritativní zdroj ze kterého čerpáte.

    2. Nevšiml jsem si že by tu někdo někomu podsouval názory - ano, padly tu názory se kterými nesouhlasím ale to je asi tak všechno.

    3. Ano, řadiče dnes skutečně vyrábí jen několik málo firem (primárně AMD, Intel, Nvidia a VIA), ale nepaušalizoval bych - mám dobré i špaté zkušenosti s výrobky všech zmíněných firem, dle mých zkušeností to záleží primárně na cenovém segmentu (určitě bych bral pořádnou desku s chipsetem od Nvidie než levný šunt s chipsetem od ATI). Například cca půl roku mám doma M2N-E (tj. mírně osekaného bratříčka vámi zmíněné M2N-Sli) a nikdy jsem neměl jediný problém ani na pre-2.6.22 kernelech. Naopak jsem zažil dost problémů s tou "vatou" okolo jako jsou nafouklé kondíky, špatně přiletované sloty, atd.

    S vaším tvrzením o "nejlepším výrobci" by se myslím dalo dlouze polemizovat - ono totiž dost záleží na kritériích podle kterých to posuzujete. Pokud se jedná o spolehlivost, tak prosím - i když i špatných desek od Intelu už jsem pár viděl ...