Hlavní navigace

Názor k článku K soutěži Top Hostingy aneb jednooký hosting králem od Petr - Opravdu si nejsem jist, zda jsme četli stejný...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 12. 2009 15:47

    Petr (neregistrovaný)

    Opravdu si nejsem jist, zda jsme četli stejný článek…

    Ad Více domén? Nechte si zdát…)

    „Víc domén na jednom účtu umí i low-cost hostingy jako Lunarpages, Hostgator či Hostmonster, kde pořídíte účet za stokorunu měsíčně.“ tolik citace z článku.

    Ad Omezování)

    „Probrali jsme nejzásadnější omezení, na která můžete u PHP hostingů v ČR narazit, a která mohou způsobit problémy. S velkou částí z nich se můžete setkat i u hostingů, které byly v soutěži TOP Hostingy velmi vysoko hodnocené.“ tolik citace z článku.

    Z pozice poskytovatele webhostingových služeb si dovolím tvrdit, že máme o konkurenci přehled, z čehož lze určité závěry vyvozovat. Nicméně se neubráním pocitu (a není to jen můj pocit, to mi věřte), že článek je napsán jako silně zaujatý vůči českým poskytovatelům webhostingových služeb. Už onen „bulvární“ odkaz z úvodní strany s textem „Kvalita českých hostingů je stále malá“ vypovídá své…

    K funkci php_info() – volání funkce je skutečně zakázáno. Její podrobný výpis je však dostupný v klientské administraci. Proč tomu tak je? Protože nabízíme provoz více verzí PHP a volání funkce samotné by umožnilo výpis pouze z aktuální verze. V administraci si snadno přepnete výpis funkce pro požadovanou verzi PHP. Nemyslíte, že to je pro klienty pohodlnější? Z reakcí klientů Vám mohu říci, že je.

    Multihosting je dostupný v rámci serverových služeb, v plánu pro VPS.

    I když jsme v soutěži TOP HOSTINGY 2009 v dané kategorii zvítězili, rozhodně nehodláme usnout na vavřínech. Podněty našich klientů na zlepšení poskytovaných služeb jsou pro nás velmi důležité.

    S přáním hezkého dne

    Ing. Petr Benešovský
    ONEbit.cz