Hlavní navigace

Názor k článku K soutěži Top Hostingy aneb jednooký hosting králem od Lenin POWER! - Nemluvim o lidech z ulice, ale o lidech s kteryma jednam. Amik...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 12. 2009 19:25

    Lenin POWER!

    Nemluvim o lidech z ulice, ale o lidech s kteryma jednam. Amik si narozdil od cecha nerekne o napsani softu v cene nekolika set tisic dolaru zdarma, nepozaduje treba registraci domen za nasi nakupni cenu (tedy zdarma). Je mu jasne jak funguje obchod a vi ze musi zaplatit a nedela ze sebe idiota. Jednani o cene jsou okay ale jenom typicke ceske manazerske hovado vam odpovi na ‚navrhnete cenu jakou by jste si predstavoval‘ zdarma a mysli to smrtelne vazne nebo navrhnou cenu za kterou to ani ja nejsem schopen nakoupit, natoz prodat.

    Ja nikdy zadny sezoni slevy nedavam at je krize nebo ne. Takticka chyba? Ale kdez, proste jen jiny segment trhu, orientace na high-end. Tam jsou prachy vzdycky a konkurence minimalni. Vetsina lidi je totiz lina se to naucit. Nikdy jsem nechapal lidi co se cpou do low-endu – konkurence velika, vydelky minimalni.

    Proc se tu treba vsichni houfne ucite LAMP? Naucte se neco poradneho at nemusite celej zivot kydat ten lamp hnuj. Ted se treba dobre prodavaji reseni na infosphere, za posledni rok v tom mame narust 30%. Lotus notes aplikace taky jdou nahoru. My porad nabirame lidi. Chcete poradnej plat? Tak nebudte lini se neco poradneho naucit!