Hlavní navigace

Názor k článku Kdo jsou uživatelé linuxového desktopu? od JardaP - Prumerny uzivatel Linuxu ma o 2,97 cm delsi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 5. 2007 21:09

    JardaP (neregistrovaný)
    Prumerny uzivatel Linuxu ma o 2,97 cm delsi penis, nez uzivatel Windows. V pripade uzivatelek se to ma tak, ze uzivatelky Linuxu nosi podprsenky s kosickem o jedno az dve cisla vetsimi, v pase ale meri v prumeru o 7,5 cm mene.
    Pary, kde jsou oba uzivatele Linuxu, soulozi trikrat casteji, nez pary, kde jsou oba partneri uzivately Windows, zatimco smisene pary (Linux + Windows) pouze o 32% casteji nez ciste windowsove pary. Poruchy potence se nejcasteji vyskytuji u muzu, kteri pouzivaji Windows. Duvodem je neustaly stres z ocekavani, kdy jim to zase lehne. Tento fenomen je, mezi sexuology, znam jako Windows CE penis. Problem se casteji tyka uzivatelu starsich verzi Windows.
    Z podobneho duvodu muzi uzivajici Windows casteji plesati - duvodem je neustale ježeni vlasu, ktere pak unavou vypadavaji. Casteji tez trpi nadvahou a zazivacimi problemy. Jak znamo, stres casto vyvolava kompenzaci ve forme nadmerneho prijmu jidla, coz dale zhorsuje stresem vyvolane travici problemy. Vyhledove se ocekava, ze se starnutim uzivatelske zakladny Windows se budou uvedene rozdily prohlubovat a to i pri posuzovani podle vekovych skupin. Zejmena v pripade nadvahy a hustoty vlasove pokryvky se ocekava, ze typicky uzivatel Windows starsi ctyriceti peti let bude vypadat, jako Balmer. Uzivatelka pak, jako Nadezda Krupska, i kdyz ta Windows nikdy nepouzivala.