Hlavní navigace

Názor k článku KDy bude 4 použitelnÉ? od BoneFlute - Hovoříš, jako by jsi nevěděl, jak funguje zákazník. Zákazník...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 4. 2009 17:56

    BoneFlute
    Hovoříš, jako by jsi nevěděl, jak funguje zákazník.

    Zákazník samozřejmě nechce žádné komplikace. Jediná jeho reakce je "funguje=mlčí" a "nefunguje=řve". Něco takového, jako "mohli by jste tam přidělat toto a toto?" se u něho nedočkáš. Proto je řešení typu fork lepší. Protože se zaměřuje na ty skupiny lidí - geeky, kteří mají názor. Microsoft speciálně ignoruje jak uživatele, tak geeky (čest výjimkám).

    Tvůj subjektivní názor, že Linux patří do té horší kategorie SW ti nemohu brát. Ačkoliv u mne, jako každodenním uživateli Linuxu do kategorie horšího software spadá naopak Windows.
    Pravděpodobně v mém případě za to může zapomenutí těch fíglů, kterými se v nich musí čarovat. Na Linuxu stačí má průměrná inteligence.

    Co se týče netbooků, jsi schopen doložit, co způsobilo tuto změnu? (Tiše předpokládám, že zase nekecáš. Nesleduji to a nemám chuť to ověřovat.) Je to opravdu nekvalita kterou se snažíš dokázat, nebo prachobyčejná marketingová masáž a vendor lock-in?

    Pevně doufám, že až si našetřím na netbooka, tak je budou prodávat i s Linuxem. A že tam týpci jako ty neprotlačí Windows za každou cenu, jako to bylo u ThinkPadů.