Hlavní navigace

Názor k článku KDy bude 4 použitelnÉ? od BoneFlute - Dobře, přiznávám. Potíž HCL je zřejmě v tom,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 4. 2009 0:28

    BoneFlute
    Dobře, přiznávám. Potíž HCL je zřejmě v tom, že jsem to v praxi nikdy nevyužil ani neviděl využít. Což samozřejmě neznamená, že to někdo nevyužívá. Své odsouzení beru zpět (stejně to byla nadsázka).

    Zkušenosti z fór mají svou vypovídací hodnoty, která _je_ dostatečně použitelná. Jinak by neexistovali. Samozřejmě ale od toho nemůžeš očekávat něco, co nenabízí. Když se mrknu na notebooky, vidím pochvalu na ThinkPady, a že dobře podporují Linux a že jsou odolný, a když si jej tedy koupím, po nějaké době mého hrubého zacházení ho mám rozsekaný na cucky, ale stále běží, tak jsem spokojený. Fórum se vyplatilo.

    Tvé připomínky jsem si přečetl, podivil jsem se nad nimi a co chceš dál? Ano, něco se ti na něm nelíbilo. Fajn. Mě se dost věcí nelíbilo na BMPx, JetAudiu, WMP, WinAmpu. No a? Vyberu si něco, co nejvíce pokrývá mé požadavky. Ostatní zahodím. (A ano, pokud mám náladu a žaludek, můžu se někde do komentářů pohoršovat, jak je to hrozný soft.) V případě EasyTagu, ten mi udělá to co chci. O nějaké bezchybnosti, nebo dokonalém UI si můžu nechat zdát. Tady nejsme u Apple.
    Proto říkám "je skvělý". Protože mi slouží, a dobře. Což se mnoha dalších programech říct nedá.

    Ce se týče Gimpu. Nevím proč by nemohl být relevantní názor, že je to dobrý program? Pokud to někdo nebude srovnávat s Photoshopem (zde můžeme porovnávat funkčnost), nebo srovnávat UI (Gimp je v tomto netradiční, až anarchistický), tak je to naprosto korektní názor.

    Ale samozřejmě pokud někdo srovnává celý svět podle svého vkusu, a svých zvyklostí, to se snadno odsuzuje. Názor takových lidí samozřejmě nelze brát vážně.