Hlavní navigace

Názor k článku Komentář: Ubuntu se obloukem vrací ke svaté trojici Debianu od Pavel 'TIGER' Růžička - Tak plně funkční distribuce na které se nemusí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 3. 2013 14:31

    Pavel 'TIGER' Růžička (neregistrovaný)

    Tak plně funkční distribuce na které se nemusí sáhnout pochopitelně jsou, ale nehledal bych je mezi zaběhnutími jmény. Je to ale o strávení času na distrowatch a i to je pro někoho velká oběť.

    No a co se týče podpory starého desktopu ... budete se divit, ale i vývojář je jen člověk a těchto lidí je v opensource prostě málo. A když má pracovat na něčem novém a zároveň udržovat něco starého, není to pro něj nic veselého. Jen než se rozkouká na čem to vlastně pracuje, nehledě na tom, že asi dělá na jiných projektech. Je lepší to prostě ukončit hned. Uživatelé budou nadávat tak jako tak. Nicméně, podívejte se na to, jak se lidem nelíbí windows 8, jak jim schází START, a změnil to Microsoft snad? A to je firma, která ty prostředky má. Kdyby to všechno bylo podle toho, jak si představujete, nebyl by dnes Linux tak daleko, jak je. Navíc, čím větší výběr, tím spokojenější by měl být uživatel. Nelíbí se Vám v současnosti žádná se sestavovaných distribucí, máte možnost zbláznit nějaké jedince a udělat to podle Vašich představ. Přesně o tom je OpenSource.