Hlavní navigace

Názor k článku Komiks: GPS od BLEK. - "zde přistupuješ k ženě jako chápající osobě, tedy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 8. 2008 11:55

    BLEK. (neregistrovaný)
    "zde přistupuješ k ženě jako chápající osobě, tedy k ženě, která za tebou stojí za všech okolností. Cítíš se dobře když jsi v její blízkosti a ona chápe. Říká se tomu pocit štěstí. Není to známka citového vztahu ?"

    S tím rozdílem, že takovou ženu, co by měla chápající přístup, jsem ještě nepoznal. Můžeš mi tady v těch diskuzích ukázat jednu jedinou chápající ženu?? Ženu, která by mi řekla: "ano, vím, čím sis prošel, chápu, že to na tobě zanechalo následky a že jsi takový jaký jsi". Místo toho mi lidé pořád dokola dávají ty samé rady jak kolovrátek ("nemluv o svých problémech" --- nebo "musíš se chtít změnit" --- jo, kdysi jsem se přesně těmihle věcmi řídil, ale výsledek byl katastrofální). A když ty rady nezabírají, tak to ženy vnímají jako selhání možnosti vztahu se mnou.

    Právě jen ten počítač mě chápe, mlčky, ale chápe, můžu zde třeba milionkrát napsat, že jsem psychopat, ale počítač běží dál aniž by mi cokoli vyčítal nebo se mi snažil "pomoct". A díky tomu, že mám ECC paměti, tak ani nepadá. Fakt ho mám rád.