Hlavní navigace

Názor k článku Komiks: jarní úklid od Lenin POWER! - Ja jsem tady blbnul s lepidlem kdyz jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 3. 2011 14:48

    Lenin POWER!

    Ja jsem tady blbnul s lepidlem kdyz jsem byl dite. Pravda vterinove jsme tehda nemeli. Lepil jsem holky k zidlim - to teda moc neslo, mazal jsem jim lepidlem copy aby se jim slepily, mazal jsem lepidlo na kliky a jednou jsem prilepil ve skole tridnici ke stolu.

    Pravda podprsenky a vlozky jsem jim lepidlem neprilepoval, ale to jen z toho duvodu ze jsem nemel komu. Kdybych mel segru, tak bych ji podprsenku mazal lepidlem neustale a cekal jestli se prilepi ci ne.

    Dokonce jsem si vymyslel a vyrobil vlastni lepidlo. Zajimalo mne odjakziva jak veci funguji. A co ze mne vyrostlo? Uspesny clovek, ktery pred problemy necouva, ale umi je resit.

    Ono je to tak za mesic prestane bavit, jeden cas stahovali porno obrazky a davali to lidem do notebooku jako pozadi. Ty notebooky pak ukazovali jakoby nahodou manzelkam. Trochu drsnejsi humor. Pouceni - kdo nema zaheslovanej notebook, primo si o to rika.

    Mimochodem, budu hrat v dokumentarnim filmu o letcich z 1 svetovy. Desne se na to tesim, zejmena kostym ten je skvelej. Vite proc jsem uspesnej? Nejsem lepsi nez vy. Jen jsem sel po jine zivotni ceste.