Hlavní navigace

Názor k článku Komiks: láska přes internet od Mr.Slider - Ženy nejdou po penězích, ale po úspěšných sebevědomých...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 8. 2010 11:25

    Mr.Slider (neregistrovaný)

    Ženy nejdou po penězích, ale po úspěšných sebevědomých mužích. Bohatí muži jsou většinou sebevědomí a úspěšný a komunikativní. Umí se pohybovat ve společnosti a umí flirtovat se ženami. Není to tedy o penězích.
    Ženy nemají něco jako radar na peníze, bohatý trouba si taky nezapíchá. Ženy mají radar na tzv. alfa samce. Muže, co vědí, co chtějí a nebojí se to dát najevo, jsou sebevědomí a oblíbení. Takový muži mají úspěch u žen, ať mají peníze nebo ne. A takovým mužem se může stát každý. Stačí změnit smýšlení, pochopit základní vztahy mezi muži a ženami a chovat se podle toho.
    Většina mužů se příliš upíná na to, že chce ženu. Proto, když s ní je, žena to pozná. Naopak muž, který je oblklopen ženami, si vybírá a žena to vycítí. Cenou není najednou žena, ale muž a žena se musí snažit. Ženy na to mají čich.
    Nezaplatíš za ni? Pokud jsi pro ni cena, ráda zaplatí za tebe. Pokud pro ni cena nejsi, ať si myslí, co chce. Taková žena za to, abych za ni platil, nestojí.
    Je to jen a jen o tom, jak to s ženami umíš, jak zajímavý a úspěšný život máš. Je to jen o tom pochopit, že to co nám říkaly maminky, jak se chovat k ženám, je nesmysl a všechno je jinak. Hlavně nikdy nepůsobit jako hodný kluk. Holky nechtějí hodné kluky, byť to tvrdí.