Hlavní navigace

Názor k článku Komiks: mikulášský od Niemand - Mistře, dnes je váš komix opět par excellence...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 12. 2018 8:11

    Niemand (neregistrovaný)

    Mistře, dnes je váš komix opět par excellence a vyloženě rostete se svým dílem díl od dílu, dílem zkušeností, dílem nedílným odkoukáváním děl sdílných umělců-kolegů sdílejících díla na internetu. Já takové kvality nejsem schopen, tak jsem si alespoň "dadaisticky promasíroval jazyk", podobně jako braquela si promasíroval něco jiného.

    Ohledně post coita tři (hmm, zase "typo", ale co, nebudu to pořád přepisovat, reflex je reflex), příznám se, že všechna slovíčka jsem nepochytil. V životě jsem přečetl několik verzí pověsti o Golemovi, znám pár židovských vtipů, několikrát jsem navštívil pár synagog (včetně zahraničních), abych si odtamtud něco odnesl, (převážně vědomosti a zážitky), ale asi jsem nějak nedostatečně splynul s okolím, aby mě přijali za svého a vyjevili mi všechna tajemství, podobně jako tomu americkému agentovi, který mluví jako rus, pije vodku jako rus, tančí kozáčka jako rus, ale stejně ho na první pohled vždycky odhalí.

    Mistře, máte mé uznání, protože tohle vytvořit," to muselo dát práce a přitom taková "... netriviální věc. Děkuji za zpestření víkendu. :-)