Hlavní navigace

Názor k článku Komiks: na věčnost od Good guy Grog - Číst komiks už sem chodím spíše ze setrvačnosti...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 7. 2018 1:42

    Good guy Grog (neregistrovaný)

    Číst komiks už sem chodím spíše ze setrvačnosti a už si ani nevzpomenu, kdy jsem sem do diskuze naposledy něco napsal. Už mě to tu neláká a nebaví, a to jsem to tu míval rád. I tohle se sem chystám napsat už tak měsíc, ale mě už to prostě fakt nebaví sem psát. Zdejší pátečně-sobotně-nedělní diskuze bývaly perlou Rootu a poctivě jsem je četl. Teď je nečtu, protože mě to nebaví (-:

    Tento můj velevýtvor není bezprostřední reakcí na kvalitu dnešního komiksu, tu nehodnotím a ani vlastně nevím jak. Působí to dnes na mě neutrálně, neurazí, nenadchne. Autor komiksů pan Hovorka mě nijak neirituje (jako některé diskutéry). A má svůj nevšední, osobitý styl. To se počítá. A nějaký talent a invenci taky předvedl. A šel s kůží na trh. To všechno se počítá. Doufám, že bude v psaní komiksů a vtipů pokračovat, byla by škoda, kdyby to tu všechno skončilo, i když sem už třeba nechodím a nepíšu.

    A dneska, když už jsem se po dlouhé době tak rozjel, tu ještě pár věcí napíšu. Možná. Případná snížená kvalita bude odpovídat pokročilé hodině a dalším okolnostem. Mám nárok. Mám nárok na leccos.