Hlavní navigace

Názor k článku Komiks: outsourcing od KapitánRUM - To je takový černý humor řekl bych. A) Afrika...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 1. 2013 2:46

    KapitánRUM (neregistrovaný)

    To je takový černý humor řekl bych.

    A) Afrika je v hajzlu, ne protože by si bez naší pomoci nedokázali poradit, ale protože si nedokáží poradit s naší pomocí. Dříve to bylo tak, že rodina měla XY dětí, X přežilo, Y umřelo, protože jejich schopnost je uživit nebyla dostatečná. Ale pořád si pěstovali jídlo, teď je v Africe mouka z EU levnější, než od farmáře naproti, protože v EU jeden traktor za týden udělá tolik práce, co v Africe celé město s motykama za 1/2 roku. Ale naše řešení je vozit jim jídlo, abych jich bylo víc a víc a občas jim ukázat, jak se s motyčkou můžou rejpat v hlíně.

    B) Pak je blbost to, že jsme si přesunuli výrobu do Číny, protože ty zkurvený hajzly, co všelijaký krámy prodávají, nemůžou kupovat jen programátoři a grafici, ale práci potřebuje i ten debil Franta co dělá rukama potřebuje mít práci a prodávat všichni v Globusu taky nemůžou. Zaměstnat je potřeba i idioty, protože není nikdo nebezpečnější než hladovej idiot s puškou.
    Tedy výrobu žádný rozumný stát zrušit nemůže a nesmí.

    C) Outsorcing je super píčusácká věc, protože nejen že přestaneme vyrábět trička a elektroniku, ale přestaneme dělat i vědeckou práci. Jasně že programátor v Pákistánu stojí 1/10 toho, co Čech. Ale kde chcete brát kurva prachy, když nebudete nic vyrábět?

    Tohle všechno spěje do pořádný prdele.
    Jak to půjde do hajzlu v Německu, kde se toho už moc nevyrábí, jako že se toho hrozně moc Outsourcuje do Číny od výroby až po vývoj, bude to hodně ošklivé. Nakonec dopadneme jako ty Afričani, Číňani nás budou učit jak vyrobit tranzistor za 50,- Kč kus a budou je sem tlačit za 1,- Kč kus.
    Taky budeme v hajzlu.