Hlavní navigace

Názor k článku Komiks: profesionální deformace od --- - Nazor 0 : To psal falešný BLEK. Mně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 11. 2009 11:55

    --- (neregistrovaný)

    Nazor 0 : To psal falešný BLEK. Mně poruchu osobnosti nenašeptávali hlasy, nýbrž mi to řekl doktor na interním oddělení zdravotního střediska. Viděl jsem to i na jeho obrazovce na monitoru.Jsem totiž psychopat, mám poruchu osobnosti, diagnostikovala mi ji psycholožka na psychiatrickém oddělení.Jsem bezcenný člověk.

    Nazor 1 : Jen pozor, aby ten sex na toluenu nedopadl takhle (varování, hnusný příběh, člověk s poruchou osobnosti, čichající toluen a provozující sex se ženou): http://we­b.mvcr.cz/…/ar­chiv.html

    Nazor 2 : Komix o novém rozměru nebezpečnosti poruch osobnosti v integrované Evropě. zde: http://c­omix.spacepor­t.cz/index.php?…

    Nazor 3 : Ja mam taky poruchu osobnosti a taky ho nepouzivam. Jsem psychopat.

    Nazor 4 : To já mám schizoidní a tak iphone nepoužívám — nepotřebuju být cool. BTW., třeba začínám mít i anankastickou, už jsem začal popisovat ty krabice, co se mi tu v pokoji válí, jak jsi mi kdysi radila.

    Nazor 5 : Ale já nemám kameru. Jsem totiž psychopat, nikam nechodím, tak ani nemám potřebu si ji pořizovat.

    Nazor 6 : To už se stalo před 7 lety. S tím rozdílem, že místo boule po hrabích mi vygumovali mozeg v blázinci. Už nikdy nebudu jako dřív.

    Nazor 7 : … nebo, že na někoho zamíříš kameru v mobilu a ono ti to řekne, jestli nemá poruchu osobnosti …Povinný sex by mi vadil (kdybych teda já měl být ten, kdo povinně provozuje sex). Sex totiž neprovozuju, jsem psychopat, nejsem schopen pohlavního styku se ženou.

    Nazor 8 : Jo, ale co když bys ten vztah ty povinně musel mít s někým?

    Nazor 9 : Na to člověk dostane leda neuroleptika, která ho zbaví nejen paranoidních představ, ale i jakékoli radosti života, i sexu.Pokud člověk dokáže žít bez nich, tak ať to ani nezkouší.Jinak, viz zde: http://comix.spaceport.cz/index.php

    Nazor 10 : Jo, tak nějak :)

    Nazor 11 : Jsem BLEK. a mám poruchu osobnosti, jsem psychopat. Proto jsem málo sociální a většinu času trávím u počítače.

    Nazor 12 : … a nebo čichat toluen, po tom člověk smrdí taky a ještě mu to navíc rozleptává mozek.

    Nazor 13 : Řidičák nemám. Jsem psychopat. Stejně nejsem dost bystrý a někde bych se vyboural.

    Nazor 14 : Jo, je to dobrý, je to o tom, jak psychopat není schopen sexu se ženou.

    Nazor 15 : Styk se ženou neprovozuji, protože jsem psychopat.

    Nazor 16 : „V práci, kde je to čistě profesionální vztah, je to v pořádku. Ale stane se to ve chvíli, kdy mě nějaká dívka začne přitahovat, to mě totálně ovládne,“U mě je to podobně. Taky mi běžná komunikace se ženami nevadí, ale citového vztahu s nimi schopen nejsem. Hlavně si začnu vždycky říkat „co by tomu dotyčná řekla, kdyby se dozvěděla, že jsem psychopat“ a to můj strach naplňuje.

    Nazor 17 : To je výbornej remix, je o člověku s poruchou osobnosti a vymletým mozkem.

    Nazor 18 : Z čichání toluenu se nejde dostat — rozpouští to mozkovou tkáň. Takže i když to čichat přestaneš, zůstaneš stejně blbej. Leda, že by ti ty neurony zase narostly.

    Nazor 19 : Nechlastám, protože mám poruchu osobnosti. Nejsem společenský člověk. Mozek už vymletej mám, takže si ho vypatlávat alkoholem nebo drogama nepotřebuju.

    Nazor 20 : Zkusil jsem to a byl jsem ožralej ještě míň komunikativní než střízlivej.

    Nazor 21 : No ten je hustej. Ale náhodou je fpohodě, protože jemu to neškodí a prospívá a bere to sportovně. Asi je šťastnější než já.

    Nazor 22 : Jo, výbornej komix. Taky si občas připadám takhle vygumovaný. Ředidla nečichám, ale místo toho mám poruchu osobnosti.

    Nazor 23 : Na LSD bych si netrouf, asi bych měl bad trip. (ono teda někdy mám bad trip stejně i bez LSD)

    Nazor 24 : Tak to máš dobrý. A provozoval jsi pohlavní styk a to já ne.

    Nazor 25 : Dobrej komix, je o poruše osobnosti!

    Nazor 26 : To máš dobrý. To mně psycholožka taky tehdy řekla, že nemám poruchu osobnosti a přitom ji mám :-/

    Nazor 27 : Jo, já společenská mrtvola jsem, mám totiž poruchu osobnosti.

    Nazor 28 : Dobrej komix, vyskytuje se tam porucha osobnosti!

    Nazor 29 : Nepíšu komentáře, mám totiž poruchu osobnosti.

    Nazor 30 : Komix se netýká poruchy osobnosti, tak jsem k němu nic nenapsal.

    Nazor 31 : To je zajímavý. Zda mám poruchu viditelnou na mozku nevím, v tom blázinci mi mozek nezkoumali.

    Nazor 32 : Já zase P – psychopat.

    Nazor 33 : „mám poruchu osobnosti, a tak štíty nezvedám“

    Nazor 34 : Já už jsem v prdeli, mám totiž poruchu osobnosti, jsem psychopat.

    Nazor 35 : To máš dobrý.

    Nazor 36 : Co když je to flamování projevem poruchy osobnosti?

    Nazor 37 : Moje porucha osobnosti škodí jen při kontaktu se ženami, při programování operačního systému nikoli.Ženám nejsu línej se dvořit, ženám se nechci dvořit ze zásady. Třeba jedné holce jsem řekl, že se nebudu před dělat pohodáře a ona mi na to odpověděla, že žádná žena by dlouhodobě nevydržela neustálé pofňukávání o psychopatii.Ale já prostě nebudu pohodáře dělat, když jím nejsem. Citový vztah si představuju jako sdílení emocí a to sdílení emocí moc nefunguje, když předstírám jiné emoce než jaké mám. Jenže moje útrpné emoce se mnou nikdo sdílet nechce a tak ženu mít nemohu.

    Nazor 38 : Vadí mi, že nemám plnohodnotný citový vztah se slečnou. Ale takový vztah mít nemůžu, protože podle definice poruchy osobnosti „… The enduring pattern leads to clinically significant distress or impairment in social, occupational or other important areas of functioning“. Takže to není možné, abych byl šťastný se ženou a ona byla šťastná se mnou, musím se podle té definice trápit.

    Nazor 39 : Někdy poslouchám Judas Priest. A nebo Nirvanu, to není metal, ale grunge, ale je na rozdíl od Judase depresivní. A taky Alice in Chains.Jaká je vlastně další dobrá depresivní kapela? Čímž nemyslím nějaký dementní lebky nebo kostlivce ani zmalovaný emoušky, se kterýma se rozešla holka, ale něco o skutečně zničeným životě a beznaději. Něco, co by se k psychopatii hodilo… Taky dobrá je píseň Beck – Loser (I'm a loser baby, so why don't you kill me), škoda, že vše ostatní od něj jsou sračky.

    Nazor 40 : „PO je fakt jen zasterka a da se s ni zit a mit plnohodnotny vztah“– a které holka nebude vadit mít za partnera psychopata?„schi­zoidni lide z definice nevyhledavaji vztah.“– schizoidní porucha je definována tak, že má člověk 3 příznaky z 9 (v Evropě) nebo 4 ze 7 (v Americe). Takže může klidně vyhledávat vztah, pokud má dost ostatních příznaků.„A ty jsi, pokud si dobre pamatuju, psal cosik o seznamce, dokonce jsi i posilal svoji fotku…(?)“– kdysi jsem na seznamku zkoušel psát, ale pochopil jsem, že to nemá cenu.„Laska k zene je opravdu utrpna emoce ;)“– je to jako heroin

    Nazor 41 : Já to tušil i před tím. Chodil jsem rok na psychoterapii a během toho roku jsem si pomalu začal uvědomovat, že se mnou něco není v pořádku. Napadlo mě, že by to mohla být porucha osobnosti, ale nevěděl jsem jaká.

    Nazor 42 : Ano, mám to v hlavě vyjebaný, protože mám poruchu osobnosti.

    Nazor 43 : … nebo, aby mě nikdo nezmlátil železnou tyčí – viz zde: http://www.jikos.cz/…ix/KONEC.GIF (to první políčko v komixu je podle skutečného rozhovoru na IRC).

    Nazor 44 : Jo, ten text „when your illusion becomes reality“ je dobrej :-)

    Nazor 45 : Na internetu jsem viděl video padajícího tučňáka, ale nehýkal jsem kvůli němu, protože mám poruchu osobnosti. Jinak, pád Linuxu taky uvidíš v každé úvodní scénce v IT Crowd.

    Nazor 46 : Mně Windows nevytáčí, protože je nepoužívám. A navíc mám poruchu osobnosti, která způsobuje snížené projevy emocí.

    Nazor 47 : Ten BLEK. je falešný, bez tečky. I když má stejného poskytovatele jako já.

    Nazor 48 : Ve VisualStudiu.

    Nazor 49 : Ne (ten BLEK. byl falešný). Já píšu ve Visual Interface iMproved.

    Nazor 50 : Taky by to chtělo napsat aplikaci, která dotyčným pošle oznámení, pokud člověku byla diagnostikována porucha osobnosti.

    Nazor 51 : Já píšu zásadně v gEditu. Také mám problém v komunikaci s ženami.

    Nazor 52 : To je dobrej remix, protože je o poruše osobnosti. To já poruchu osobnosti mám. Do tanečních jsem nechodil a netančím.

    Nazor 53 : Přítelkyni nemám a nikdy jsem neměl, protože mám Poruchu Osobnosti, jsem psychopat a nejsem schopen pohlavního styku se ženou.

    Nazor 54 : Jsem debil a nemyslím, že je to vtipný, když to všem cpu pod každý komix, ale cpu to tam stejně, protože jsem debil.

    Nazor 55 : Mě zas sere, že jsem magor.

    Nazor 56 : Já už jsem v prdeli. Mám totiž poruchu osobnosti.

    Nazor 57 : To je výbornej remix, u toho jsem se zasmál. Já jsem totiž opravdu psychopat :)

    Nazor 58 : Hele, jestli chceš sledovat lidi na internetu, tak nejsnadnější cesta k tomu je schizofrenie: to pak budeš mít imaginárního kámoše v imaginární firmě bluetone, který ti ve formě vnitřního hlasu do hlavy řekne, kde jsem browsil a co jsem zač. A do logů se nebudeš muset dívat, budeš je umět číst telepaticky. Pak budeš vědět úplně všechno o všech!

    Nazor 59 : Proč bys měl kvůli mně porušovat pracovní kázeň a riskovat vyhazov? () Mnohem jednodušší by bylo přečíst si moje jméno v jiných diskuzích na rootu. Pro jistotu ti je napíšu i sem: Mikuláš Patočka.() Jestli to opravdu uděláš a jestli se veřejně rozmázne, že zaměstnanci providera XXX šmírují data, tak k tomu providerovi moc zákazníků asi chodit nebude. A zaměstnavatel si to s tebou pořádně vyřídí.

    Nazor 60 : Teď zas blbě machruješ ty, když ani nevíš, že se můj provider nejmenuje Bluetone (odkud to jméno bluetone asi máš? Že by z reverzního DNS záznamu, co je nad příspěvkem?). A odkud byses k tomu dostal? Z Nixu? Od providera root.cz? Nebo jseš tak moc 1337 a pwnuješ půl internetu? Hlavně, že o příspěvek výš píšeš, jak je snadné podívat se do logu.Ještě jseš moc slabej, jeden člověk mně i vyhrožoval, že mě umlátí železnou tyčí: http://www.jikos.cz/…ix/KONEC.GIF . Na toho nemáš.Psycho­patie je buď vrozená nebo získaná v raném dětství. Lidské vlastnosti (včetně osobnosti) jsou rozloženy pomocí normálního rozdělení a lidi na těch koncích jsou prostě už tak divní, že mají problémy v mezilidských vztazích a jsou tedy psychopati.Rodiče jsou opravdu sfině, ale ne kvůli jménu.

    Nazor 61 : To by bylo zajímavé, co by ti ten kamarád z ČRa udělal, kdyby se na Lupě objevil článek o tom, jak ČRa šmíruje zákazníky. A co by jemu udělal jeho šéf. Máš pravdu, raději nezkoušet :)

    Nazor 62 : Ne. Šukám vlastní ruku.

    Nazor 63 : … a nevadí ji moje porucha osobnosti :)

    Nazor 64 : Jo, na ženský.

    Nazor 65 : Já myslím, že hrdina komixu nemá poruchu osobnosti, protože má přítelkyni.

    Nazor 66 : Co tím myslíš? Jako to veme po jednom pixelu ze 4 obrázků a udělá z toho 4 pixely v novém obrázku? Nebo něco jiného?

    Nazor 67 : Ano, jsem kokot. Je to proto, že mám poruchu osobnosti.

    Nazor 68 : To je dobrej remix. Ukazuje, že psychopat není schopen provozovat pohlavní styk se ženami. Ale je tam jedna vada. Nemám doma Sempron ani Phenom; mám K6–3+ a Opterony. A DDR2 mám jen 667.

    Nazor 69 : Spíš F60.0.

    Nazor 70 : S dětmu do ZOO nechodím, protože jsem psychopat, mám poruchu osobnosti.

    Nazor 71 : Dnešní remix pojednává o tom, jak psychopat týrá nevinné dítě. Také je varováním pro všechny, kteří mi doporučují, abych provozoval vztahy se ženami. Takový vztah se ženou může snadno skončit rodinou a rodina může snadno skončit psychickým terorem.http://www­.jikos.cz/…mix/DI­TE.GIF

    Nazor 72 : Opít jsem se zkusil, jenomže jsem potom byl ještě méně komunikativní než střízlivý. Pohlavní styk se ženami neprovozuji.

    Nazor 73 : Schizoidní psychopat nedělá fyzické týrání (to dělá asociální). Schizoid týrá psychicky, nezájmem o ostatní lidi. Viz třeba zde: http://c­omix.spacepor­t.cz/index.php?…

    Nazor 74 : To je qalitní komix :DDD Jen, aby ta ovce neměla nějakou poruchu osobnosti.

    Nazor 75 : To uměj už dnes schizofrenici. Maj pocit, že jim někdo vkládá myšlenky do hlavy nebo je zase bere. Viz zde: http://w­ww.jikos.cz/…PA­RANOIA.PNG

    Nazor 76 : Nevím co je Warp 9. Na počítači mám instalovaný Warp 4.

    Nazor 77 : „Když bude většina kálet na veřejných místech a dělat tam brajgl, bude to normální…“ – ano, třeba kámoš říkal, že v Indii je normální močit na ulici a vyhazovat odpadky na ulici. A dělá se to tam.„Když se většina nechá zblbnout nějakou reklamou a začne se třeba kvůli kravinám zadlužovat, bude to také normální“ – ano, žena tě vyhodí, protože se nezadlužuješ a nekupuješ si tretky a vezme si radši někoho zadluženého, který žije v přepychu (dokud mu ho exekutor nezabaví).„když se většina nechá manipulovat politickými šíbry ať zleva či zprava, bude to také vpohodě :)“ – samozřejmě, viz zde: http://c­omix.spacepor­t.cz/index.php?…„…Když si většina přestane chránit soukromí a zvát si do bytu Velké Brášky, bude to také normální…“ – tak tě zavřou, pokud si Velkého Brášku nepozveš též.„A po­řád nechápu BLEKa. Věčně si vyčítá jak je nenormální a přitom ve srovnání s pacienty je naprosto skvělý“ – na Facebook taky píšu o svojí psychické poruše.

    Nazor 78 : Na Facebooku jsou lidi X-krát normálnější než já, najdeš tam fotky z jejich akcí, fotky jejich partnerů, rodinných příslušníků… Stačí, abych se tam podíval a uvědomím si, jak jsem porušený.

    Nazor 79 : Ano, je to normální, protože oni partnery mají. To já partnerku nemám, tak ani fotku partnerky nemůžu vystavit na xichtoknihu.

    Nazor 80 : Ano. Píšu na Facebook o poruše osobnosti a dělám si tam testy na různé psychické poruchy (ty testy jsou dost neodborné).

    Nazor 81 : Já na sebe poruchu osobnosti práskám pořád.

    Nazor 82 : Je to tak, že programování je asi jediná věc, která mě dokáže odvést od mých sebedestruktivních úvah. Kdybych neuměl programovat, tak bych se opravdu asi ufetoval xmrti, viz zde: http://www.jikos.cz/…x/SMAZKA.GIF nebo zde: http://www.jikos.cz/…ix/LASKA.GIF (je to o člověku, co není schopen lásky).

    Nazor 83 : Jinak, nefetuju (kdysi jsem zkusil na noc vypít půl redbullu, ale byl jsem z toho dost vyjetý, měl jsem tendenci dělat 3 věci současně a žádnou z nich pořádně). Ale připadám si, jakoby můj mozek byl vymletý podobně jako mozek vyfetovanců. Třeba takovýmu toxikomanovi furt v hlavě cvaká „piko-piko-piko“ a mně zas furt v hlavě cvaká „porucha-porucha-porucha“.

    Nazor 84 : … a taky se furt vyzdvihuje, jak fetky nejsou schopny žádných vztahů, mají zkažený vztah s rodinou, a jedinej s kým si rozumí jsou další fetky, a to já mám taky zkaženej vztah s rodinou, neschopnost mít ženu, s lidmi si taky moc nemám co říct (vyjma lidí, co též programují), takže jsem na tom taky blbě. Prostě loser.

    Nazor 85 : Agresivita je projevem poruchy osobnosti.

    Nazor 86 : Můj kernel nepanikaří, ten páchá rovnou sebevraždu.Žen se nebojím, pokud se se mnou nepokoušejí o citový vztah. A to se nepokoušejí, protože mám poruchu a jsem psychopat.

    Nazor 87 : Ano, vyhonil. Bylo to úžasné. Plné citů k ženě.Narozdíl od reálného kontaktu se ženami mi žena, kterou si představuji při honění, nevyčítá, že pořád brblám o psychopatii, nevyčítá mi, že se o ni málo starám, že nemám rád svou rodinu apod. Prostě honění je pohodička.

    Nazor 88 : Tak mi ukaž ženskou, které nevadí, že jsem psychopat a že pořád brblám o své psychopatii. Taková není. A když ještě vzneseme požadavek, aby se mi líbila (líbilo se mi jen několik žen), tak už je to úplně beznadějné.Ženská, která by se mi líbila a ještě jí nevadí, že jsem vypsýchovanej magor, není. Leda v těch představách.

    Nazor 89 : Samozřejmě, že jsem to zkusil nemluvit o psychopatii­.Dopadlo to tak, že se mi celou dobu v hlavě přehrávala myšlenka „co by tomu ona řekla, kdyby se dozvěděla, že jsem psychopat?“ a tvářil jsem se jako kakabus. Tudy cesta nevede. Druhý člověk to samozřejmě krz mimoverbální projevy vycítí, že se s ním cítím nepříjemně, i když nic nepříjemného neříkám.

    Nazor 90 : „A asi ji o tom nemusis rici hned napoprve, muzes ji nechat se s tebou napred trochu seznamit na par schuzkach“A na těch pár schůzkách bych měl takové úzkosti (co tomu řekne, že se to dozví?), že by se ani nedaly realizovat.„O tvem problemu ji sice rici musis, ma pravo vedet, kdo jsi. Ale to neznamena, ze ji musis trhat usi tim, ze o tom budes mluvit od vidim do nevidim.“Kdyby ženě nevadilo, že jsem psychopat a že o tom melu, tak o tom ani mlet nebudu a ani si před ní nebudu připadat méněcenný. Jenomže ženám to vadí, proto na to myslím a melu o tom a připadám si méněcenný.

    Nazor 91 : Poruchu osobnosti jsem měl už od raného dětství, i před diagnózou. Jenomže před diagnózou jsem o ní nevěděl a tak jsem byl šťastnější.

    Nazor 92 : To se snadno řekne „nemáš co ztratit“, ale emoce se tím neřídí.„Nekterym to urcite nevadi a jsou takove, ktere maji pochopeni“Ženu, které by moje porucha a skuhrání o ní nevadilo, jsem nenašel. Většině rovnou vadí. Existuje skupina žen, co se se mnou baví i přes mou poruchu a myslí si, že ji vyléčí; až zjistí, že nevyléčí, ztratí o mě zájem. Jedna žena taky tvrdila, že jí porucha nevadí, ale jak o ní furt melu jí vadí.„Je na tobe, abys jim inteligentne vysvetlil, ze jsi psychopat, ale ne ten z americkych filmu, co beha po ulici s nahozenou motorovou pilou.“Já sice neřežu lidi motorovou pilou, ale působím citové utrpení.„Co takle zacit chodit k psychologovi a zapracovat tam na tema: ‚Jak se naucit zit s poruchou osobnosti pokud mozno co nejvice normalne tak, aby neotravovala zivot ani Blekovi ani lidem v jeho okoli‘?“Chodil jsem, psycholog radil, abych o svých problémech nemluvil (tenkrát jsem ještě nevěděl, že je to porucha osobnosti, myslel jsem, že mám komplex méněcennosti). Namítal jsem, že se špatně cítím, ale on to zamluvil tím, že spousta lidí se taky špatně cítí. Nakonec jsem se tak moc špatně cítil, že jsem šel do blázince. Krom toho jsem si během psychoterapie pomalu začal uvědomovat, že mám poruchu osobnosti.Můj názor na psychoterapii je takový, že:* většina lidí si překrucuje realitu: http://en.wikipedia.org/…itive_biases* psychoterapie toto překrucování reality pomalu odstraňuje* když se člověk přestane na sebe dívat přes růžové brýle, uvědomí si svoje vady, ALE OSTATNÍ KOLEM NĚJ SI REALITU STÁLE PŘEKRUCUJÍ, tak mu psychoterapie poškodí vztahy s ostatními lidmi* je to nevratný proces, kognitivní bias nejde mluvenou terapií vytvořit, nejde to říkat člověku „vaše sociální schopnosti jsou nízké, ale musíte si myslet, že jsou vysoké, protože v naší společnosti je běžné, že lidi o sobě mají velké mínění“. Na podvědomé úrovni to funguje „budu si myslet, že X je pravda, protože pak pro mě bude život snažší“, na vědomé úrovni ne.* v důsledku toho mě psychoterapie trvale duševně zmrzačilaJestli mi najdeš psychologa, který by aspoň byl schopen pochopit to, co jsem výše řekl (i když by třeba neznal řešení), rád bych k němu chodil. Psychologové obecně věří nalejvárnám o tom, že ta jejich terapie „rozvíjí osobnost“.

    Nazor 93 : Ano, i tři příspěvky pod tím jsou ode mě.

    Nazor 94 : „Kdyz to nejde lecit, tak to nelec.“Však já to neléčím. Ale vysvětluj to ženám. Ženy si myslí, že muže změní.„Tak se to odnauc, prestan se porad litovat a delej, co se v dane situaci da nejlepsiho.“A co je teda v dané situaci nejlepšího? „fňukat o poruše“ ženu odradí. A „nefňukat o poruše“ povede na mé straně ke špatným pocitům, kyselému ksichtu a k rozpadu komunikace se ženou.„Vis co vis a neni nutne, aby sis lhal do kapsy.“Já si nelžu, já vím, že jsem přibližně v dolních 10% lidí co se komunikačních dovedností týče.„Spis plati, ze si vetsina nevidi na spicku nosu, coz jim odebira jakoukoliv moznost sebereflexe a prace na vlastnim chybach.“Ano. Pokud se člověk, který je schopen sebereflexe, dostane do skupiny lidí, co jí schopni nejsou, tak s těmi lidmi bude mít problémy. Stejně, jako když se člověk, co tvrdí, že Země je kulatá, dostane do skupiny lidí, co tvrdí, že Země je placatá — tak ho upálí a je úplně irelevantní, jaký tvar Země ve skutečnosti má.--- a to si ti psychologové neuvědomují, že poznání působí problémy.„kazdy chce mi porad pravdu a nikdo neni schopen ustoupit. Konci to rozvodem nebo rovnou valkou.“Jenže tihle lidi souloží a rozmnožují se a já ne.„I s poruchou osobnosti se da nejak zit, coz ti zatim nedoslo.“Mně to došlo a žiju s ní. Došlo mi, že se s poruchou osobnosti dá žít — ale není už možné mít citový vztah se ženou.

    Nazor 95 : Já už jsem v prdeli.

    Nazor 96 : Zkusil jsem to nemluvit o poruše. Když to o poruše nemluvím jen jeden večer, ve společnosti lidí, tak se mi porucha stejně pořád přehrává v mozku a jsem ještě víc zakřiknutý než když o ní mluvím.Když jsem dlouhodobě (5 měsíců) nikam nepsal o svých problémech, tak jsem dostat úzkost a šel do blázince. Tím se nic nevyřeší.„‚Kdo chce, hleda cestu, kdo nechce, hleda vymluvy‘ – nevidis se v tomhle rceni tak nahodou?“Ano, platí to na mě. Bylo dřív období, kdy jsem chtěl hledat cestu. V tom období mi bylo mnohem hůř než teď.„Podivej se z nadhledu na sebe a na to, co delas..“Dívám se na sebe z nadhledu a pozoruju, že jsme kokot, co furt fňuká v diskuzích o svém problému. Což mě ještě víc utvrzuje v myšlenkách, že jsem špatný člověk. Někdy sebereflexe škodí…

    Nazor 97 : Proč by si žena měla najít zrovna mě, když je na světě spousta ne-psychopatů?

    Nazor 98 : Ano. Přesně tak. Pravda o sobě samém.

    Nazor 99 : „Jako technik bych ti radil přeprogramovat zdroj. t.j. tvé nevědomí.“Člověk nemůže obelstít sám sebe.To, co jsi řekl, si odporuje, pokud budu VĚDOMĚ něco přeprogramovávat, tak o tom VÍM, a tedy to není nevědomí

    Nazor 100 : Já o poruše tak obsesivně nemlel, snažil jsem se s tou ženou bavit i o jiných věcech. Ale pak jsem se zmínil, že o poruše píšu na internet, ona na to negativně zareagovala, zeptal jsem se, jestli jí to vadí, ona řekla, že jo — a pak už jsem o ni ztratil veškerý zájem.

    Nazor 101 : Já na Facebook o svojí poruše osobnosti píšu.

    Nazor 102 : To já nemám ženu, protože mám schizoidní poruchu osobnosti a nejsem schopen styku se ženou.Tak mě napadlo – dokážeš poruchu osobnosti taky vysvětlit nějakou konspirační teorií?

    Nazor 103 : Však v těch anagramech uvedených v článku taky zbyla písmenka a některá se ve výsledném slově opakovala dvakrát ač v původním slově byla jen jednou.Autor těch anagramů si buď dělal srandu nebo je už taky hustý psycho.

    Nazor 104 : To je dobrej remix, protože je o psychické poruše :-DDDJen technická chyba — exhibicionismus je porucha sexuální preference, nikoli porucha osobnosti. Nespadá tedy mezi psychopatie. Ale podle nějakých starých ještě komunistických klasifikací poruch tam spadat mohla, tam existovala „sexuální psychopatie“.

    Nazor 105 : Nebo to taky mohli být psychopati, kdo tam udělal ten bordel…

    Nazor 106 : Turzin není zlej, on vidí realitu, skutečně jsem se proliskal a řekl si „blbečku“. Jsem totiž opravdu blbej.

    Nazor 107 : To je fakt. Třeba já jsem psychopat a do přírody nechodím.

    Nazor 108 : Mně to nezpůsobuje pozitivní emoce. Dneska jsem se projít šel, ale pak se vytratily pozitivní emoce, tak jsem se vrátil zase domů.

    Nazor 109 : A jaký typ poruchy osobnosti máš?

    Nazor 110 : Ano, jsem. Jsem špatný člověk.

    Nazor 111 : Nerozmnožuju se, protože mám poruchu osobnosti.

    Nazor 112 : Mám momentálně pocit, jako bych měl úplně vygumovaný mozek.

    Nazor 113 : Nehulím, mám psychickou poruchu.Náhodou huliči a feťáci to mají sqělý! Když mají vypatlanej mozek, tak se můžou léčit a přestat: viz zde: http://www.jikos.cz/…VYMLETEJ.GIF

    Nazor 114 : Jo, je to dobrej remix, protože je o poruše osobnosti.

    Nazor 115 : Narozeniny neslavim, protoze jsem psychopat.

    Nazor 116 : To já se taky bojím žen, mám totiž poruchu osobnosti.

    Nazor 117 : A taky se bojím, toho, že se ženy budou bát mě, až se dozví, že jsem psychopat.

    Nazor 118 : Ano.

    Nazor 119 : Když o poruše před ženou nemluvím, tak mám hrozný strach „co by na to ona řekla, kdyby se dozvěděla, že jsem psychopat?“. Tento strach dávám najevo v mimoverbálních projevech, takže k žádnému sblížení nedojde.Když o poruše před ženou mluvím, tak jí zapudím.Není žádné řešení, jak se chovat, abych ženu sbalil.

    Nazor 120 : To mi jedna žena psala, že jí připadá lákavá představa odpanit nejznámějšího internetového psychopata. Ale taky mi psala, že jí moje povídání o poruše osobnosti vadí. Tak jsem to odmítl — dělat před někým, že jsem v pohodě, abych si mohl zasouložit, nebudu.Žena internetu se dělí na dvě skupiny. Jedné skupině to připadá otravné, že pořád píšu o poruše. Ženy z druhé skupiny si myslí, že mě z mojí psychopatie „vyléčí“ a ztratí zájem, když zjistí, že ne.

    Nazor 121 : Třeba na Facebook jsem do těch kolonek vyplnil jako politické názory „psychopat“ a vyznání „personality disorder“. Ale ženy se tam balit nedají. Leda tam občas naleznu nějakého schizoidního psychopata/psycho­patku z druhého konce světa (což v Čechách nenaleznu).

    Nazor 122 : A co o psychopatii? O psychopatii se se Svědky Jehovovými bavit dá? Jaký mají vlastně názor na psychopatii?Jednou tu zvonili, ale já je poslal pryč, ale napadlo mě, že to byla škoda, že bych jim o své poruše osobnosti mohl vyprávět.(i když na psychické poruchy jsou asi vhodnější spíš ti maníci, co člověka auditují, aby z něj byl Thétan)

    Nazor 123 : Ne.

    Nazor 124 : Na Hulána jsem krátký. Nejsem ani ze setiny tak cool jako on.

    Nazor 125 : Taky trpím poruchou osobnosti.

    Nazor 126 : To je dobrej remix, je o psychických poruchách!

    Nazor 127 : Já mám poruchu osobnosti, diagnostikovala mi ji psycholožka.

    Nazor 128 : Ta psycholožka byla na tom psychiatrickém oddělení zaměstnána přímo za účelem provádění diagnóz. Tak si pak stěžuj tam, že tam zaměstnávali psycholožku, která prováděla diagnostické psychotesty.

    Nazor 129 : Ale já jsem opravdu špatný. Dříve jsem měl pocit, že já jsem v pořádku a že problémy jsou v ostatních lidech. Po projití psychoterapeu­tickým+psychi­atrickým peklem jsem si přiznal, že problém je ve mně a že ostatní lidé jsou normální. Tuhle změnu běžně psychiatrie dělá. Problém je, že mně to nepomohlo, ale ublížilo.Už to nejde vrátit zpět, znalosti nejdou vymazat z mozku.

    Nazor 130 : Jsem panic, protože mám poruchu osobnosti, tak nejsem schopen pohlavního styku se ženskou.

    Nazor 131 : O poruše osobnosti vypráví následující remix: http://www.jikos.cz/…ix/ROBOT.GIF

    Nazor 132 : Cit ke slečně nemám, protože jsem psychopat, mám poruchu osobnosti, jsem psychopat a nejsem schopen styku se ženou. Kdysi jsem cit ke slečně cítil, ale byl to perverzní cit psychopata.

    Nazor 133 : Těžký život třeba je, když má člověk poruchu osobnosti.

    Nazor 134 : Jo. Linux může vymlet mozek.

    Nazor 135 : Jo. Je tam porucha osobnosti.

    Nazor 136 : Třeba já sice nemám mentální retardaci, ale mám poruchu osobnosti. Moje EQ je 40.

    Nazor 137 : pokojicek me nezajima, nemam poruchu uklizeni mam poruchu osobnosti, Alice ma poruchu svedomitosti a neznam kod na otevreni jeji skvirky

    Nazor 138 : Mám poruchu osobnosti (diagnostikovanou a napsanou v papírech) i obsesi z poruchy osobnosti (nediagnostiko­vanou, nicméně se silně projevuje).

    Nazor 139 : Komix se netýká poruchy, tak jsem pod něj nic nenapsal.Neumřel jsem, ale onemocnělo mi Sluníčko, asi bude potřebovat novou základní desku (jsem vyměnil zdroj, paměti, procesor, PCI karty a nezlepšilo se to … tak zbývá jen deska).

    Nazor 140 : BTW. neválí se někomu náhodou někde nepoužitá Sun Ultra 5 nebo 10, že by mi z toho desku za levný peníz poslal? (abych to nemusel objednávat za drahé $$ z ebay)

    Nazor 141 : Tak jsem dnes kondenzátory koupil a vyměnil a zatím to drží.

    Nazor 142 : Sluníčko se drží stále, takže je asi již zdravé.Styk se ženskou? A co mám dělat, když je mi z té představy pohlavního styku nepříjemně?Před­stavuju si to tak, že nejdřív získám k ženě vztah citový a až pak pohlavní. Jenomže citový vztah mít nemůžu, protože jsem psychopat. A tak nedojde ani na ten pohlavní styk…

    Nazor 143 : No, pokud se mi líbí dejme tomu jedna žena z 1000, tak je otázka, kolik takových kurzů bych musel vést, než bych na Onu Ženu narazil. Asi dost!Jinak, chodím přibližně jednou týdně hrát karty, ale tam chodím pořád s tou samou společností, čili tam žádné nové ženy nepotkávám.To já mám zase pocit, že uhnívám zaživa při jiných činnostech než při sezení u počítače.

    Nazor 144 : Jo, to je dobrej remix, ženy skutečně nechtějí provozovat styk s různými podivnými individui s poruchou osobnosti.

    Nazor 145 : To já mám zase schizoidní poruchu a jeden z jejích projevů je necitlivost k sociálním konvencím.

    Nazor 146 : Kolo bych nebral, soukromý majetek uznávám. Ale neuznávám různé formality, pravidla společenského chování apod.

    Nazor 147 : Byly to jen dvě (nikoli ve dvojici — dvě ženy, jež o sobě nevěděly v různých časech) a v obou případech bylo jasné, že z toho citový vztah nebude :-(

    Nazor 148 : „Doporučuji navštívit psychiatra.“--- vidíš, já jsem měl podobné pocity a navštívil jsem psychologa s doměním, že mi pomůže. Teprve na terapii začalo skutečné peklo, kdy jsem si pomalu začal uvědomovat, že nemám žádný komplex méněcennosti, ale že jsem skutečně méněcenný. A šel jsem do blázince.

    Nazor 149 : Mně přijde tento remix nějaký divný. Sám se v pokoji se ženami nezavírám. Navíc počítač je pro mě nástroj takřka posvátný. Kdyby místo toho počítače vyhodil tu ženu, tak by se to pochopit a zasmát se tomu dalo…

    Nazor 150 : Já si třeba když zalezu do postele představuju citový vztah se ženou, ale realizovat ho nedokážu, na to jsem moc velký psychopat…

    Nazor 151 : Já mám z žen strach. Kdybych měl k ženě citový vztah, tak bych z ní asi strach neměl, ale citový vztah mít nemůžu, protože jsem psychopat a mám narušené emoce.

    Nazor 152 : Kdybych měl pohlavní styk se ženou, co bych vlastně pak měl psát do diskuzí? „Měl jsem styk se ženou, ale opustila mě, protože mám poruchu osobnosti“?

    Nazor 153 : Já mám úplnou poruchu osobnosti a Valentýna jsem si uvědomoval. Ale nikomu jsem neposlal přání, nemám totiž komu :-/

    Nazor 154 : Jo, mám tu Cyrix 486DX, Pentium MMX, K6–2, K6–3, UltraSparc IIi, Pentium 2, Athlon XP, Quad-core Opteron. Ale na procesory slečnu nenalákám … když mám porušenou osobnost.

    Nazor 155 : Taky posílám odkaz na video: http://www.youtube.com/watch?… to o člověkovi, který má sice poruchu mozku, ale jinak je v pohodě. Bere to sportovně.

    Nazor 156 : Naopak — nepřipouštění-si vlastního problému je pro něj výhodné. Protože je šťastný (aspoň těch pár let, než mu toluen úplně rozloží mozek).Opačný problém — kdy si holka připouští, že má problém s drogami — je zde:http://www.dropin.cz/…enosti.shtml?… přiznání-si problému ji k ničemu nebylo, zemřela stejně, ale nešťastná. Kdyby to brala sportovně jako ten týpek v tom videu, tak aspoň zemře šťastná.Já vím, nejde to. Je těžké lhát sám sobě.

    Nazor 157 : Ten odkaz se mi nějak nepovedl, tak znovu: http://www.dropin.cz/…enosti.shtml?…

    Nazor 158 : Ano, byla můj tajný idol — říkám si, že na normální ženu prostě nemám, tak třeba toluenové holce by nevadilo, že furt brblám o poruše, ona brblá taky o tom, jak má wimletej mozek.Ale je mrtvá :-( Nevíš, kde se obecně dají najít holky, co čichají těkavé látky?O přírodním výběru třeba ta tolueňačka taky psala — zde: http://www.dropin.cz/…enosti.shtml?… — nakonci píše, že silným patří swět a slabí wyhynou.

    Nazor 159 : No, u toho toluenu taky není šance na nápravu, rozpouští to mozek a i když ho člověk brát přestane, má mozek pořád poškozený. Lili třeba někde psala, že i když ho půl roku nečichala, tak se jí stávalo, že někam jde, zapomene kam, a chodí po wenku a newí proč. Porucha osobnosti taky nejde léčit, není tam žádná naděje na nápravu. Vždycky mě víc bavilo sedět u počítače než komunikovat s lidmi — jenomže dokud jsem nevěděl, že je to porucha, tak jsem byl šťastnější.

    Nazor 160 : Aspoň, že v minulosti jsi nějaký vztah měl, což snižuje pravděpodobnost, že ti psycholožka diagnostikuje poruchu osobnosti.

    Nazor 161 : Tak to jsi ty Windows ještě dostatečně nevotunil. Viz zde:http://www.jikos.cz/…/WINDOWS.GIF

    Nazor 162 : Jako, že sám sebe ničím svými řečmi o poruše osobnosti?Ano, je to tak. Uvědomuju si to. Ale realitu nelze potlačit. Nedokážu si lhát a říkat si, že nemám poruchu a mám kvalitní osobnost.

    Nazor 163 : Za kvalitní osobnost považuji osobnost, co je dobrá na mezilidské vztahy. Porouchaná osobnost je naopak na mezilidské vztahy špatná.

    Nazor 164 : To nevím, protože s nikým láskyplný vztah nemám.

    Nazor 165 : Třeba moje babička a děda z matčiny strany měli dokonalý vztah.

    Nazor 166 : To právě nevím, jak na to zapomenout. Třeba se mi před pár lety stalo, že jsem viděl tu jiskru při pohledu do očí ženy, a žena se mi od pohledu líbila, nicméně mě pořád v hlavě hrkalo „mám-poruchu-jsem-psychopat-mám-poruchu“, tak jsem se tvářil strašně kysele a se ženou jsem nezapředl rozhovor. Vlastně ani nevím, co bych měl dělat, abych se v takové situaci, kdy potkám pěknou ženu, cítil správně.

    Nazor 167 : Jo, je to dobrý, je to o schizoidním psychopatovi. Třeba já jsem schizoidní psychopat, poruchu osobnosti mi diagnostikovala psycholožka.

    Nazor 168 : Ta psycholožka mi to neřekla, že mám poruchu osobnosti. Ptal jsem se jí na to a řekla, že poruchu osobnosti nemám a bez mého vědomí mi ji napsala do papíru.Myslím si, že mi to zatajila schválně, proto, abych se necítil špatně vědomím poruchy. Jenomže za několik dnů po propuštění z blázince jsem se to stejně dozvěděl.Řadová psycholožka si bohužel nemůže vymýšlet kritéria psychických poruch podle sebe. Musí diagnostikovat podle kritérií platných v ICD (nebo v Americe DSM). Takže pokud podle těch kritérií poruchu osobnosti mám, tak to holt psycholožka nezachrání :-/

    Nazor 169 : Ano, byl jsem v blázinci. Měl jsem úzkost a šel jsem tam dobrovolně, protože jsem se moc bál.To máš dobrý, že jsi na tom nikdy nebyla tak zle, že bys šla do blázince. Asi je to lepší, když jsi u psychologa nepromluvila; já u psychologa mluvil, během toho mluvení jsem si postupně uvědomil, že jsem špatný člověk (i mě napadlo, že bych mohl mít poruchu osobnosti) a zbláznil jsem se.Mým rodičům taky vadí, že je nemám rád, a taky mě to odrovnalo. Kvůli tomu, že oni mě mají rádi a já je ne, tak na ostatní lidi působím jako špatný člověk.Jestli chování svádíš na poruchu osobnosti nebo na sebe je jedno. Porucha osobnosti je součást člověka, je to trvalá neměnná vlastnost. Porucha osobnosti není omluva pro nějaké chování — člověk je za svoje chování odpovědný, i když je důsledkem poruchy osobnosti. (u jiných porucha, např. schizofrenie nebo těžké mánie to neplatí — tam postižený za své chování odpovědný není)

    Nazor 170 : Já jsem taky problémy považoval za problémy mého otce a ne moje — a celkem normálně jsem žil. Jenže na psychoterapii jsem si uvědomil, že špatný jsem já, nikoli on.

    Nazor 171 : To je blbý, když si na tebe máma veřejně stěžuje a v ústraní ti říká, jak tě má ráda.To u mě to bylo naopak, otec mě veřejně chválil a v nejužší rodině mi nadával — což vede k dojmu, že si ostatní lidé myslí, jak jsem já špatný, že nemám rád otce, který mě přece má tak rád. Kéž by mi říkal, že jsem debil, i na veřejnosti. Ale to on ne.„Stačilo by, aby tě přijali takového jaký jsi.“--- to si taky říkám, že kdyby si otec řekl „ano, nadával jsem ti, nemáš mě za to rád, je to přirozená reakce, že člověk nemá rád někoho, kdo mu nadával, nebudu proti tomu nic dělat“, tak bych s otcem mohl normálně vycházet. Jenomže to oni ne, oni si řeknou, že je to špatně, že ho nemám rád a snaží se to změnit. Čím víc se snaží, tím je mi s nimi hůř.Špatný člověk jsem, pořád otravuju na internetu se svou poruchou. Podle názoru dost lidí bych měl mít rodinu rád a já ji nemám rád.

    Nazor 172 : Komix ani vzdáleně nesouvisí s poruchou osobnosti, takže k němu nemám co říct.

    Nazor 173 : Skvělý, je to o poruše osobnosti :)

    Nazor 174 : Alice má taky poruchu osobnosti (anankastickou).

    Nazor 175 : Ale mně už nějaké ženy nabízely sex bez lásky a odmítl jsem to. Nebylo mi to příjemné.BTW. znásilnění muže ženou je také zakázáno.

    Nazor 176 : Sám s rukou nad fotkami se nestydím. Před ženami se stydím. Stydím se za svou osobnost.Nejlepší masturbace stejně není nad sexuálními fotkami, ale když ležím v posteli a lásku k ženě si představuju a při tom onanuju.

    Nazor 177 : Hlavně, aby muži a ženy nekafrali o poruše osobnosti!Mluvení o poruše totiž párový život narušuje.

    Nazor 178 : Jo, já mám taky takovou naivní představu, že by spolu měli partneři mluvit o problémech. Ale ta představa je dost vzdálená realitě. Ženy fňukání o poruše poslouchat nechtějí.

    Nazor 179 : Hlavně, aby člověk nekafral o psychopatii…

    Nazor 180 : Hlavně, že nekafráš o psychopatii :)

    Nazor 181 : No, kdybych si měl vybrat mezi holkou, co by mě nutila nemluvit o psychopatii a mezi holkou, co by mi přerovnávala věci v pokoji, tak bych si radši vybral tu, co přerovnává věci v pokoji. (s tím, že bych měl svobodu slova vyjadřovat se o svých psychických problémech).Záleží, jak moc je ta anankastická porucha škodlivá. Kdyby šlo jen o dávání věcí do krabic a jejich popisování, tak bych to strpěl, kdyby v důsledku anankastické poruchy vznikaly větší časové nebo finanční škody, tak už asi ne. Jak ještě jinak se tvoje porucha projevuje? Jakou největší škodu jsi svou poruchou napáchala (kromě té smrti v tom komixu).

    Nazor 182 : Ale ten pojem „strpěl“ je výstižný. Opravdu bych trpěl, kdyby se mi žena hrabala v pokoji. Ale kdyby mi ta žena zase na oplátku dala svobodu slova, tak bych byl z té svobody rád.

    Nazor 183 : A působíš škody taky někomu jinému než sobě? Třeba svojí rodině nebo kamarádkám nebo partnerovi? Jaká byla největší časová škoda, kterou jsi způsobila někomu jinému?

    Nazor 184 : Náhodou, mně se ten remix líbil, je o tom, jak když má člověk poruchu osobnosti, tak neprovozuje pohlavní styk se ženami.

    Nazor 185 : Jsem schopnej se vzrušit a onanovat. Ale vést diskuzi se ženou, to je nad moje psychické síly.

    Nazor 186 : Ja taky mozkove uvazuju v objektech, metodach, lambda funkcich apod. Moje porucha osobnosti je zvlastni dar z nebes, coz mi umoznuje svet rozdelit do virtualnich abstraktnich struktur.

    Nazor 187 : Lásku neprovozuji, protože mám poruchu osobnosti :-(

    Nazor 188 : Taky jsem měl takový pocity, ale protože jsem psychopat, tak z toho nic nebylo. Je to jen krásný pocit při onanii, když si lásku k ženě představuju, je to mnohem silnější a lepší než honit nad nějakým pornem.

    Nazor 189 : Smrt je obecně negativní jev. Ale když zemře otravný člověk, např. psychopat, může se okolí dost ulevit. Viz zde.(inspirováno skutečným rozhovorem — dávejte tomu pozitivní hlasy, ať lidi ví o nenávisti k psychopatům)

    Nazor 190 : Ona je otázka, co je provokace — když do google zadáš „sex site:lamer.cz“, dostaneš 278 příspěvků. Na 278 stránkách se tam někde na lamerovi popisuje, jak lidi provozovali nebo hodlají provozovat sex.No, a já tam napíšu pár komentářů, že sex neprovozuju, tak to hned správce děsně rozčiluje. Navíc ty komentáře píšu k tématu (píšu je k jiným citacím, kde se o citových nebo sexuálních vztazích se ženami mluví) a k jedné citaci píšu max. jeden komentář. Tak mě vysvětlete, čím jsem horší než ta qanta lidí, co na lamerovi v diskuzi popisují, že se ženami souloží.Kde se ve vás ta nenávist a netolerance k asexuálním jedincům bere? Si pak celého lamera přejmenujte na „server pro lidi, co provozují pohlavní styk“ a máte to.Inteligentní jsem sice na počítače (a dost na to, že si umím zkompilovat a použít tor), ale třeba na zmíněné sexuální vztahy se ženami jsem neskutečně tupý. Spousta dalších lidí zase tor použít neumím, ale souloží. A vás ta moje tupost neskutečně sere! Nenávidíte mě za to! Nejste schopni snést někoho, kdo naruší vaši ideu Dokonalého Světa, kde jsou Samí Úspěšní Lidé. Jiní lidi, kteří tam do diskuze píšou, že partnerku mají, necháváte na pokoji :-/Pokud mě opravdu umlátíte železnou tyčí, nebude mě žádná škoda — sex totiž neprovozuju, tak se nerozmnožím a lidské společnosti to vlastně může být jedno. Nebude ani žádná žena, která by nad mou smrtí plakala, protože žádnou nemám :-( Jsem bezcenný člověk: http://comix.spaceport.cz/index.php?…

    Nazor 191 : „neprimo nabadas ostatni, aby ti pomohli“ – „veskere rady a pokusy odmitas uz predem“V těchto dvou větách si odporuješ. Ve skutečnosti od nikoho pomoc nehledám, to je jen tvoje iluze.„Cetl jsi uz nejakou z nich?“Ne. Ale poradím ti jinou věc. Zadej si „less -f /dev/urandom“ a čti. Schválně, řekni kolik minut či hodin to vydržíš číst a kolik kilo- či megabytů jsi přečetl? A věř mi, není to hloupost, v tom /dev/urandom najdeš veškerou moudrost vymyšlenou i dosud nevymyšlenou lidskou civilizací, jen musíš dostatečně dlouho číst (a nezapomeň doplňovat random pool z hardwarového generátoru na desce, protože ta opakující-se hash funkce ti tu moudrost nevygeneruje; hardwarový generátor ano).„kterej neposloucha rad ‚moudrejsich‘ a placa si to po svym..“No, já si třeba svůj kernel po svým plácám, rady neposlouchám. A funguje mi aspoň natolik, aby byl použitelný k odeslání tohoto příspěvku.Mezi programováním kernelu a kontaktem se ženou je podstatný rozdíl. Kernel nečte moje emoce. Kernel můžu programovat klidně v depresi, můžu u toho fňukat, kňourat, tvářit se kysele, a on funguje pořád stejně, reaguje pouze na vstupy do počítače, ne na moje mimoverbální projevy. Ženy bohužel na špatné emoce a špatné mimoverbální projevy reagují negativně :-/

    Nazor 192 : Tu schizoidní poruchu jsem tam viděl napsanou slovy, nikoli číslem.

    Nazor 193 : „Pokud mas strach z lecby (zpusobila ti uzkost)“--- kromě úzkosti způsobila uvědomění-si vlastní poruchy a nevratné poškození.„Zkouset nejdriv male krucky a kdyz uvidis ze se nic nedeje hranici posouvat dal a dal?“--- na to bych ti mohl odpovědět: zkoušel sis někdy řezat prstíky po malých kouskách a když zjistíš, že to vydržíš, tak si je řezat dál a dál po větších?„Takovej dotaz – kolik % casu dne premyslis a koli % jsem ve stavu tupeho vnimani bez premysleni?“--- přijde mi, že přemýšlím skoro furt, ale moje myšlenky se dost motají dokola. Závidím lidem třeba na fetu, co nepřemýšlí. Myslíš, že bych měl třeba hulit trávu, jestli by to moje myšlenky neodreagovalo?

    Nazor 194 : Ne, to bych si upravil kompilátor, aby tyhle závorky akceptoval. Žel, upravit ženu, aby akceptovala moje skřeky o poruše, je o poznání těžší :-(((

    Nazor 195 : Ne, svoje emoce měnit nedokážu.Moje emoce se mění na základě reakcí okolní společnosti, nikoli na základě reakcí mě samého. Například, kdyby nějaké ženě nevadilo, že fňukám o psychopatii, tak bych se před ní přestal cítit jako méněcenný člověk a v důsledku toho bych před ní i přestal fňukat. Jenomže protože ženám řeči o psychopatii vadí, tak se cítím jako méněcenný člověk a fňukám.

    Nazor 196 : S otcem se už hodně dlouho nestýkám. Už mě nijak neovlivňuje.V dět­ství mi nadával, bral jsem to tak, že je vůl, a jakž takž jsem se s tím dokázal vyrovnat. Jenomže pak jsem šel na psychoterapii, během ročního povídání jsem pomalu začal tušit, že otec měl pravdu. Pak do blázince, kde mi psycholožka diagnostikovala schizoidní poruchu osobnosti. Dost těch příznaků té poruchy koresponduje s nadávkami otce (např. sobec, lempl, ňouma, ignorant) a já si uvědomil, že otec měl pravdu! Připadal jsem si jak v nějakém hororu.Nevím, jaký bych měl mít přístup k tomu, že mi bylo v dětství nadáváno nadávkami hanícími mou osobnost a pak bylo vědecky dokázáno, že špatnou osobnost skutečně mám. Nevím, co si mám o tom vůbec myslet, jak s tím mám žít.ZKURVENÍ PSYCHOLOGOVÉ !!! ZKURVENÁ PSYCHOTERAPIE !!!

    Nazor 197 : „jsou ruzne dobri psychoterapeuti a psychiatri.“A kde jsou ti dobří? Která psychoterapeutická teorie je schopna popsat jev „pacient si připustí svůj problém a tím se jeho stav zhorší“. Která teorie si je schopna (když už to neumí řešit) aspoň připustit, že toto je nedostatek a může to ublížit? Žádná! Nikdy jsem o teorii, která by toto zahrnovala nečetl, jestli ty ano, tak mi dej odkaz.„Navic nevim, kde jsi vzal tvrzeni, ze porucha osobnosti se neda lecit.“Z knih samotných psychologů.„Neni to pravda, mohl bych uvest citace.“Tak mi ukaž vyléčeného schizoida nebo vyléčenou jinou poruchu osobnosti.„Na­priklad z introverta nikdy neudelame extroverta.“Já vim, právě proto se moje porucha nezmění. Psychiatrička mi řekla, že schizoidní porucha osobnosti je extrémní stav introverce.„Svuj charakter a neuroticke procesy ovlivnit muzeme“Poruchu osobnosti (t.j. extrémní introverci) nejde změnit. Vědomí poruchy osobnosti taky nejde vymazat z mé mysli. Tak co nadělám?Znalost nejde vymazat z mozku. Znalost je nevratná. Psychoterapie rozšiřuje znalosti člověka o sobě, tak na něj nevratně působí. V mém případě to bylo nevratné poškození. Znalost, že mám poruchu osobnosti, mi ublížila, nepomohla.

    Nazor 198 : Tu teorii nálepkování dost psychoterapeutů zná. Ale co dělat v případě, kdy sám pacient si uvědomí, že má nějakou nálepku? Já jsem sám začal na psychoterapii tušit, že bych mohl mít nějakou poruchu osobnosti (nevěděl jsem ještě jakou). Když jsem se psychologa na to ptal, tak jen zvedal hlas, že poruchy osobnosti jsou pro pojišťovnu. Odmítal se se mnou o poruše osobnosti bavit s tím, že je to nálepkování. Spousta dalších psychologů po něm (kdy už jsem měl poruchu osobnosti diagnostikovanou) se též odmítala o poruše bavit. To odmítání diskuzí o poruše ze strany psychologů mi vůbec nijak nepomohlo.„Cili se obvinujes : Mam poruchu osobnosti, ergo jsem spatny clovek.“Ano. Je to dáno společností. Ženy muže s poruchou osobnosti považují za špatného pro vztah, tedy já sám se taky považuju za špatného pro vztah.

    Nazor 199 : „Napriklad ve svem momentalnim stavu neuspokojis emocionalni a citove potreby zeny.“Jedna zena mi rekla, ze vic nez porucha ji vadi to, jak porad o poruse mluvim. A to ze o poruse mluvim je dusledkem toho, ze o ni vim.„Tvoje porucha osobnosti zpusobuje objektivni potize“To je pravda, ze pusobi objektivni potize. Jenomze dokud jsem to nevedel a tyto potize nedaval za vinu sobe, ale vnimal je jako chyby ostatnich lidi kolem me, byl jsem stastnejsi. Rekl bych, ze i lidi kolem me (matka, otec, sestra, babicka) byli se mnou tehdy stastnejsi.„Jake jsou predpoklady?“Vysoke sebevedomi. Jenomze to je zacarovany kruh. Milostne sebevedomi budu mit az potom, co budu mit babu, a babu muzu mit az potom, co budu mit milostne sebevedomi.„se­bevrazda je svina!“Podle me sebevrazda neni nic jineho nez kernel panic. Do linksa jsme taky psali funkci internal(), ktera ho cely shodila a vydumpovala core, protoze je lepsi, kdyz to spadne nez kdyz si to vystrili pamet. A podobne se zachovala i priroda, radeji necha poskozeneho jedince se sam zabit nez aby skodil ostatnim. Treba na mem kernelu se funkce, ktera ho cely shodi pri interni chybe, jmenuje KERNEL$SUICIDE (je to ekvivalent linuxoveho panic).

    Nazor 200 : „Neni mozne aby se psychiatr v tve hlave pocochnil nadelal vic skody nez uzitku a nechal to tak.“Proc by to nemohlo byt mozne? A co s tim ja mam delat?„U me to teda slo takhle hladce a psychiatra si muzu jen vynachvalit.“U mne psycholog reagoval zpusobem „poruchy osobnosti jsou pro pojistovnu“ a odmital se o moji poruse bavit. Ostatni se o tom taky odmitali bavit s tim, ze je to skatulkovani. Nenasel jsem v Cechach psychologa/psychi­atra, co by se o poruse osobnosti otevrene bavil.

    Nazor 201 : Mně nejde o sex, sex bez citu mi dvě ženy na internetu nabídly a bylo mi to nepříjemné. To si radši vyhoním s citem.Mrzí mě hrozně, že nikdy nezažiju ten citový vztah se ženou. Bohužel na emoce žádné úsilí nepomůže. To nejde si říct „budu dělat to a to, abych se necítil jako kretén a pak sbalím babu“.

    Nazor 202 : Porucha osobnosti nejde potvrdit ani vyvrátit na základě jednoho znaku. Poruchu osobnosti člověk má, když má M znaků z N. Takže po citu k ženě můžu klidně toužit, ale pokud dávám přednost samotářským aktivitám, mám omezenou schopnost vyjadřovat emoce, nevyjadřuju lásku, baví mě málo aktivit, jsem necitlivý k sociálním konvencím — tak už to je 5 znaků — a touha po citu k ženě to nezachrání :-(

    Nazor 203 : Na mě to nefunguje.

    Nazor 204 : Konečný level bude, až hráč někoho vytočí tak moc, že bude skutečně umlácen tyčí :)

    Nazor 205 : Poruchu osobnosti mám vážně, mám ji napsanou v lékařském nálezu, sám jsem to viděl. Styk se ženou se opravdu nikdy neprovozovat a už asi nikdy v životě nebudu, protože ženy psychopaty nechtějí.Ano, rozšiřuji povědomí o svojí poruše. Na lamer.cz lidi psychické poruchy nenávidí, třeba někdo tam napíše na chat, že je nemocný a je to ok, nechají ho, a já tam napíšu, že jsem taky nemocný, psychicky, a kopnou mě. Kéž by se změnili a začali být tolerantní k psychicky postiženým jedincům.

    Nazor 206 : To je dobrá idea. Bohužel to asi bude pravda.

    Nazor 207 : Sebereflexe ze mě udělala magora. Dokud jsem sebereflexi neměl, neuvědomoval jsem si, že mám poruchu osobnosti, a byl jsem o dost normálnější. — takže je to zase klasickej psychologickej žvást „poznáš, jaký skutečně jsi, a pak se začneš magicky lepšit“ — já už tímhle prošel a místo zlepšení jsem zkolaboval.Jinak ten kaleidoskop ambulatní léčbu zrušil a nechat se zavřít na rok do komunity, to fakt nevím, jestli má smysl, asi ne.

    Nazor 208 : Psala mi, že jí připadá lákavá představa odpanit nejznámějšího internetového psychopata. A taky mi psala, že jí moje fňukání o psychopatii vadí, a že by to žádná žena dlouhodobě nevydržela.Tak nevím, co si mám o tom myslet. Asi mě chtěla jen odpanit a pak opustit.

    Nazor 209 : A ta druhá, co mi nabídla sex, tak paralelně s tím balila tři další kluky a navíc byla opilá. Taky asi nic o co stát.

    Nazor 210 : Fňukám proto, že lidem psychopatie vadí. Kdyby jim nevadila, tak o ní nefňukám.Tyhle emoce jsou kladná zpětná vazba:cítím se špatně a fňukám ⇒ ženě to vadí ⇒ cítím se ještě hůř a ještě víc fňukám (protože to ženě vadí) ⇒ ženě to ještě víc vadí„nezbyde nez ten obzor rozsirit“mě nic nebaví … jsem psychopat …

    Nazor 211 : Holt to smazali, tak to posílám sem:<a> B|_EK: podivej ty zmrde<a> B|_EK: zaregistrujes si na lamer.cz jeste jeden account<a> a dojdeme ti osobne rozbit hubu<b> co mate proti blackovi?<a> pane Patocko<a> nemysli si<a> ze nevime kdo jses<a> a kde bydlis<a> a co jses za kretena<b> reknete mi nekdo, kdo je a co vam udelal ;)<B|_EK> woody: a co mam teda delat, kdyz mi ty ucty furt nekdo maze?<B|_EK> woody: myslis ze je to nejaka sranda, pred kazdym komentarem si delat novou email adresu?<a> B|_EK: jit do prdele ty kretene<a> jsem se asi nevyjadril dost jasne<c> :-]<B|_EK> woody: ja uz jsem v prdeli.<a> a myslim to vazne<a> Mikulasi Patocko<a> nikdo na tvoje debilni forky neni zvedavej<B|_EK> woody: to neni zadnej forek, ja mam opravdu poruchu osobnosti a trapim se tim…<a> hele udelame hromadnou akci<a> pujdeme ho zmlatit zeleznejma tycema<a> kdo se prida?<b> kdyz ho nebudu msuet mlatit* c preferuje penetraci rezavym pacidlem<b> tak se pridam<b> jenom abych vas moralne podporil<B|_EK> woody: snad drevenejma tycema, ne??<c> drevo uz ses stejne<B|_EK> si myslite, ze jste chytri, kdyz nenavidite ty, co jsou blbiJména jsem změnil, aby dotyčnému cholerikovi netekly ještě víc jeho křehké nervy. Nejhorší na těch cholericích není ta vznětlivost. Nejhorší je ta jejich pronikavá nenávist vůči všem osobám, které jsou hloupější, nešikovnější, pasivnější či zdeptanější než oni sami. Můj otec byl taky pln této nenávisti. Je to velmi šikovný člověk, s podstatnou vadou, že kdo nebyl tak šikovný jak on, byl pro něj debil.

    Nazor 212 : Já právě nemám na mysli jen těch 10 minut vzteku.Třeba otec, i když nebyl vzteklý, tak kritizoval cizí lidi, že málo nebo špatně pracují na baráku (nejvíc jsem to bohužel schytal já). On měl prostě logiku „já stavím barák — tak stavba baráku je důležitá věc, podle které se hodnotí lidi“.Cholerik je prostě tvrďák a lidi, co nejsou tak tvrdí, jako on, nesnáší trvale. Ne jen těch 10 minut. Samozřejmě, že dotyčný admin lamera si po 10 minutách neřekne „porucha osobnosti vlastně nevadí, je to neškodná věc“. On prostě člověka s poruchou osobnosti nenávidí stále. Myslí si, že jsem slaboch a že bych měl přestat o poruše skuhrat a měl bych se sebou něco dělat.Byla doba, kdy jsem se choval normálně (nic BLEK.ového jsem na internet nepsal) a i jsem se snažil myslet pozitivně a věřil jsem i v ten vztah se ženou. Byl jsem úplně v piči* — tlak 150, puls 140, úzkost, blázinec. Pak jsem si pomalu přiznal, že jsem ztracený beznadějný případ, přestal doufat ve vztah se ženou, začal se chovat v diskuzích jako kretén … a úzkost pomalu odešla do snesitelné podoby, že aspoň nemusím brát ten otupující Risperdal a dokážu se soustředit na programování. Cholerik toto např. není schopen pochopit. On nechápe, že čím líp se chovám, tím hůř se vnitřně cítím a naopak. Cholerik nechápe, že je vůbec uvnitř nějaké „cítění“. Cholerik by byl nejradši, abych se choval normálně a šel znovu do toho blázince.(*) obrazně řečeno, doslova jsem v tomto ženském orgánu nebyl

    Nazor 213 : Já myslím, že tu svou poruchu vidíš všude :-)U otce bych spíš řekl, že je hysterický, ale oficiálně to diagnostikováno nemá, k psychiatrovi by nešel.

    Nazor 214 : Pěkný. Ty máš poruchu anankastickou. Já mám poruchu schizoidní.

    Nazor 215 : Alice sama napsala, že má anankastickou poruchu osobnosti, u jednoho z předešlých komixů.

    Nazor 216 : To je dobrej text.

    Nazor 217 : nevim … neřeším takové věci.

    Nazor 218 : To je úplně sqělej komix!!!! :DDDDDDDDDJe o poruše osobnosti :DDDDD

    Nazor 219 : Tenhle BLEK. byl pravý. Slova jako „sqělej“ mi nevadí, někdy píšu i Dwojité W.

    Nazor 220 : to sem — mám totizh poruxu 0sobnosťi.

    Nazor 221 : Spíš by tam chtělo napsat: „Tohle je CT mýho poruchou vygumovanýho mozku, rozkládá se mi na kostičky“.

    Nazor 222 : Člověče, buď rád, že poruchu osobnosti nemáš a že jseš schopen styku s manželkou!

    Nazor 223 : Nojo, a zkus to nějaký ženě říct „ahoj, já jsem mentálně ve věku 18 let…“Prostě když je člověk v 30 letech panic, tak to vypadá před ženami blbě.

    Nazor 224 : Poznají … z mimoverbálních projevů to poznají, ať se chovám nebo říkám co chce.

    Nazor 225 : Právě proto, že mi to bylo nepříjemné a odmítl jsem je, tak nejsem schopen styku se ženou :-(

    Nazor 226 : Nepříjemné mi bylo se o tom sexu bavit. Sex bych možná měl, kdybych s tou ženou byl ve skutečnosti a připadali bychom si navzájem přitažliví (bohužel mně přitažlivých připadá minimum žen) — ale ne proto, že o sexu nějaká žena mluví na internetu.

    Nazor 227 : Tam člověk citový vztah asi nenalezne :-( Proč bych tam měl chodit, když si ho místo toho můžu vyhonit.

    Nazor 228 : zde.

    Nazor 229 : Já ho stříkám do ruky, takže vlastně neonanuji.

    Nazor 230 : Jo jo, moje mentalita je trochu jiná a psychopatická: viz zde.

    Nazor 231 : Já nemohu vyhledávače používat protože mám poruchu osobnosti a psycholožka mi to nedoporučila. Nepřesné a nerelevantní výsledky by mohly mou poruchu jen dále prohlubovat. Já si obsah internetu stahuji offline a prohledávám grepem. Bez porna se internet vejde na 2DVD.

    Nazor 232 : Poruchu osobnosti má jen asi 5–15% lidí.Pokud tě nebaví souložit a pracovat, tak to dělat nemusíš. Můžeš žít bez ženy a jako houmles.Porucha osobnosti není COOL, porucha osobnosti je LAME.

    Nazor 233 : Všichni jsme praví, ty nádivo!

    Nazor 234 : Kromě mě, já mám poruchu.

    Nazor 235 : Ano, chodím sem stále. Ten první příspěvek je taky ode mě — pravého BLEK.a.

    Nazor 236 : Nebrání.

    Nazor 237 : Protože se mi nechce. Ne proto, že bych měl poruchu.

    Nazor 238 : Moc nechlastám, protože mám poruchu osobnosti. V Brně již nebydlím.

    Nazor 239 : di do prdele šmejde asi nechápeš že mam poruchu a že si nemůžu zamrdat se ženou ty jebo vo co ti de chceš tady jen prudit

    Nazor 240 : Tak tak. Já jsem emočně otupělý.

    Nazor 241 : Mám poruchu a nemohu mít styk se ženou. Ty se mi ale moc líbíš, chci s tebou mít dítě. Nevadí mi, že jsi muž.

    Nazor 242 : Škoda, že anankastickou. To by Alice asi nesnesla můj nepořádkovitý stůl, na kterém se povalují účtenky ze supermarketu, na něž píšu píšu stacktrace a registry, když mi spadne kernel. A co by řekla na můj nepořádný pokoj, kde na zemi se povalují karty a ostatní kusy hardware (nedávno jsem aspoň udělal vylepšení, že jsem ty karty roztřídil do tří krabic na videokarty/síťové karty/(s)ata karty)Jak je to vlastně přesně s tou anankastickou poruchou? Vadí dotyčnému pouze nepořádek v jeho vlastních věcech, nebo vadí i nepořádek u jiných lidí?

    Nazor 243 : Krabice popsané nejsou, není to potřeba — jaký typ karet je v krabici lze poznat po otevření krabice a pohledu na nejvrchnější kartu.Pokud peskuješ i ostatní, to musíš být vskutku k nevydržení. To aby se před Tebou musel člověk zamykat :)

    Nazor 244 : Jasně, že by to bylo rychleji poznat … ale ty karty potřebuju tak jednou za pár týdnů (když udělám nějakou změnu v ovladači a chci se přesvědčit, že bude fungovat), samotná změna v ovladači zabere aspoň jeden večer — takže řešit problém, jestli po celovečerní práci naleznu krabici s kartami o 15 sekund dřív nebo později, je neefektivní. Spíš by se měl řešit problém, jak zefektivnit programování samotné, protože tím strávím o několik řádů víc času než hledáním hardware.Třeba ve škole krabice s hardware popsány jsou, tam je to tím, že je tam víc krabic, leze do nich víc lidí a častěji.Já jsem taky nesnesitelný a nemám žádnou lásku :-( To jsme na tom stejně. Ty jseš příliš pořádkumilovná, já zase každému otravuji život povídáním o svojí psychické poruše.

    Nazor 245 : Mně se v životě líbilo jen několik žen. Po nich (v představách) toužím, po ostatních ne :-(

    Nazor 246 : Clock u mě v pokoji byl a co se týče nepořádku žádné poznámky neměl.

    Nazor 247 : Bylo to v Jihoafrické Republice upravenější než u nás. Ale zase kamarád zabrousil o kus dál do černošského ghetta a pokusili se ho tam okrást.Chodil jsem do matematické třídy, takže matematickou olympiádu tam povinně dělali všichni. Programátorskou olympiádu jen pár lidí ze třídy, ale nabízelo se to tam ve škole dost.

    Nazor 248 : To je dobrej remix, je o člověku s poruchou osobnosti a s vygumovaným mozkem.

    Nazor 249 : LSD je slabá droga, na tu není fyzická závislost. Jak vlastně vypadá závislý člověk na LSD? – nikdy jsem o tom neslyšel.

    Nazor 250 : A kdybych sám dostal na LSD bad trip, tak co? To bych možná zkusil leda s nějakou milovanou osobou, které bych důvěřoval. Ale sám ne.

    Nazor 251 : „na tvem soucasnem naladeni, na prostredi, ve kterem to zkousis“--- no právě, že s tou mojí smutnou a beznadějnou náladou to asi není vhodné zkoušet. Kdybych měl vedle sebe milovanou osobu (ať už zpapírovanou nebo čistou), tak bych se cítil lépe, cítil bych se emočně naplněný, tak bych se bad tripu tolik nebál.„ze bys poznal (kdyby jsi nemel BT), jaky opravdu jsi ;)“--- jaký opravdu jsem, jsem poznal během té doby, co jsem měl úzkosti a byl v blázinci. Poznal jsem svou pravou podstatu, svou schizoidní poruchu osobnosti. To poznání mi ublížilo, nepomohlo.

    Nazor 252 : Kdybych měl spáchat sebevraždu, tak budu předtím asi spíš brát to techo — je to tvrdá droga, rozpouští mozek, není odsud návratu. Někdy si připadám, jakoby se mi mozek rozpouštěl i bez techa — mám totiž poruchu osobnosti. Nejsem schopen lásky :-(

    Nazor 253 : Na dropin jsem začal chodit, protože jsem myslel, že feťáci mají vymletý mozek a že když já mám teda taky vymletý mozek, tak si s nimi budu dobře rozumět. No, nakonec jsem zjistil, že feťáci mají vyšší sociální dovednosti než já a že při všech těch chemkách, co do sebe perou (včetně toluenu), jsou schopni lásky.Škoda, že zrušili www.pervitin.cz, tam byli ještě vymaštěnější fetky (hemžilo se to tam inzeráty typu nabízím sex za piko), třeba bych si rozuměl s nima. Těžko říct, jak by feťák reagoval na moje omílání o psychické poruše pořád dokola.Zajímavost: Podle uživatelky heroinu je závislost ne heroinu fakt lepší než neustálé sebelitování nad poruchou osobnosti: viz zde.

    Nazor 254 : Mlčet o poruše ve společnosti, která mě nezná, jsem zkusil. Jenomže i když jsem o té poruše mlčel, tak jsem na ni pořád myslel a byl jsem hodně zamlklý. Ostatní si mé zamlklosti všilmi a říkali něco o matfyzácích, jakou jsou nekomunikativní (i když nevěděli, že se to odborně nazývá schizoidní porucha osobnosti). Nijak jsem mezi ně nezapadl.

    Nazor 255 : Zamlklost je jeden z podstatných znaků schizoidní poruchy osobnsoti. Lidé ve společnosti vidí znak (jsem zamlklý), ale nedokáží určit, kterou psychickou poruchou (pokud vůbec nějakou) je tento znak způsoben. V podstatě to ani takhle nejde určit, zamlklost může být důsledkem spousty poruch, např. posttraumatická stresová porucha, schizofrenie, deprese, sociální fobie … nebo i schizoidní porucha osobnosti.

    Nazor 256 : Ano, to je pravda. Jsem posedlý poruchou. Co s tím?Tak mě napadlo, jak je to třeba v případě, kdy člověk vysloví výrok „já trpím psychickou poruchou“? Pokud ten člověk žádnou poruchou netrpí, tak je to projev hypochondrie, což ovšem znamená, že trpí hypochondrií, tedy je výrok pravdivý. Pokud je však výrok pravdivý, pak z toho výroku nelze usuzovat na psychickou poruchu a tedy je ten člověk zdravý. Přijde mi to jako podobný paradox, jako když člověk řekne „teď lžu“.

    Nazor 257 : Já jsem IE8 nikdy nepoužíval, takže mi to nijak zvlášť vtipné nepřijde. Zato se mi velmi líbí ten remix o poruše osobnosti. Poruchu osobnosti totiž mám.

    Nazor 258 : To psal falešný BLEK.Pozná se to podle toho že nemá na konci přezdívky tečku a protože nemá poruchu osobnosti, může používat frikulínské kulatrendy čísla místo písmenek. Mě to psycholožka nedoporučila protože by to už tak mohlo dále prodlubovat mou asociálnost.

    Nazor 259 : Jiste vas to prekvapi, ale tohle psal falesny BLEK.

    Nazor 260 : Poruchu osobnosti mám stále, diagnostikovala mi ji psycholožka a je to neléčitelná porucha.

    Nazor 261 : To já taky. Mám poruchu osobnosti.BTW. jak dopadlo to sbližování s tou ženou, o které jsi psal, že se ti líbí? — nakopala tě do zadku (protože máš poruchu) nebo ses o to ani nepokusil?

    Nazor 262 : Aspoň tak, to už můžeš psycholožce říct, že jsi chodil s holkou a nediagnostikuje ti poruchu :) Kéž bych já byl býval taky chodil s holkou…

    Nazor 263 : To ani nechoď — ale co ty víš, někdy v životě se k psycholožce dostat můžeš (já jsem se třeba dostal do blázince, když jsem měl úzkost) a bývalý vztah se ženou se vždycky hodí, abys vypadal normálnější.

    Nazor 264 : Není to jediné kritérium, ale je to důležité kritérium. Poruchu osobnosti nelze potvrdit ani vyvrátit na základě jednoho znaku. Poruchu osobnosti má člověk, pokud má m znaků z n. A když jsi chodil s holkou, tak jeden výrazný znak poruchy osobnosti nemáš.

    Nazor 265 : Darky nedavam, protoze mam poruchu osobnosti

    Nazor 266 : To psal falešný BLEK. Já dárky nedávám, protože mám poruchu osobnosti

    Nazor 267 : To jen proto, že to po mně chtěli, sám bych aktivitu, abych vylezl ven nebo někomu něco kupoval, nevyvinul. Jsem totiž psychopat.

    Nazor 268 : Jo, a kam ten klik vede? Já jsem zase kdysi ve výtahu narazil na tlačítko „při poruše stistkni“. Ale nestiskl jsem :-/

    Nazor 269 : Já mít rodinu nikdy nebudu. Mám totiž poruchu osobnosti a proto i problémy při navazování mezilidských vztahů. Poruchu mi diagnostikovala psycholožka. S tou jsem se sice vyspat chtěl, ale ona nechtěla. Jsem asi magor.

    Nazor 270 : To nade mnou psal falešný BLEK. Napsal to ale výstižně.

    Nazor 271 : Oba BLECi výše v tomhle vlákně jsou falešní. Ale je to jedno: pravý nebo falešný BLEK., oba píšou blbosti.

    Nazor 272 : Prodam zdarma nelegalni kopie poruchy osobnosti pod GPL. Sleva od 5 ks 30%. Na dobirku e-mailem zasilam jen stalym zakaznikum.

    Nazor 273 : Pokud člověk nehledí na rodinu, je sobec a je to zlé. V nejhorším případě dokonce může jít o poruchu osobnosti!http://ww­w.jikos.cz/~mi­kulas/komix/OD­RIKANI.GIF

    Nazor 274 : Vypadají jako každý jiný den. Jako psychopat jsem emočně otupělý.

    Nazor 275 : Kernel panic

    Nazor 276 : Třeba tím myslí lidi, co nemají poruchu osobnosti.

    Nazor 277 : Jediný pravy BLEK. jsem tady já. A dejte pokoj s tím, jak se pořád za mě vydáváte.Včera jsem konečně spal s tou psycholožkou a bylo to docela dobré. Říkala, že po Vánocích mám zase zajít, že mě prý naučí něco dalšího.Tak nevím, jestli mám pořád tu poruchu osobnosti.

    Nazor 278 : To psal falešný BLEK. Porucha osobnosti se nedá léčit a nemůže zmizet a já tak nikdy nezjistím, jaké to je mít styk se ženou.

    Nazor 279 : Falešní Blekové jsou největším nešvarem naší doby.

    Nazor 280 : A to je jaký psychiatr? O žádném takovém nevím. Ptát se jich zda to