Hlavní navigace

Názor k článku Komiks: rádio od BLEK. - Když tady Hrdobec minule prozradil, že je jeho...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 1. 2019 0:27

    BLEK. (neregistrovaný)

    Když tady Hrdobec minule prozradil, že je jeho rodná žena Kateřina možná v očekávání hrdobčat, blesklo mi hlavou: "Pane Bože, oni se ti ovocnáři snad opravdu množí!"
    Pak jsem si uvědomil, že díky stroji času v mých laboratořích vzniká sága o starém Hrdobci a jeho rodině(třetí díl je již ve fázi beta testů) a my tedy víme, že to budou Štefan s Vildou - nezdární synové, podléhající kultu tlustých ptáků. Mnoho bezesných nocí čeká Hrďu než se smíří s tím, že jeho kluci nevyznávají učení sekty Steva Jobse!

    A k tomu ta matfyzačka, pletoucí oběma bratrům hlavu. Bude počata právě v tomto roce dvoutisícím devatenáctém u Bodamského jezera na jedné služební cestě do Ženevy a zbrázdí Hrdobcovo čelo nejednou vráskou. Je tajemná jako hrad v Karpatech, ale určitou představu již máme. Snad to mohu prozradit...jak bych to řekl...
    No asi takto. Udělejme myšlenkový experiment, ve kterém zkřížíme Margaret Hamilton s Jitkou Čvančarovou. To co vyjde je víceméně ono!
    Ještě se těm klukům divíte? Ještě se divíte tomu, že se starý Hrdobec doma někdy potají dívá na fotku, kterou sebral na Vildově stole? Já tedy ne. Být tak o pár desítek let mladší! Áach jo...
    ..
    Kvíz:
    Kluci jí říkají Grace.
    Víte proč?
    ..
    =============­=================
    Poruchu osobnosti mám schizoidní.
    Diagnostikovala mně ji psycholožka.
    Nejsem schopen styku se ženou.