Hlavní navigace

Názor k článku Komiks: Spam od Festr - Tato rekace se dala ocekavat. Vzdy me udivuje,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 1. 2006 14:08

    Festr (neregistrovaný)
    Tato rekace se dala ocekavat.

    Vzdy me udivuje, kolik energie jsou lide ochotni venovat nad marnymi diskuzemi (vcetne te moji). Presne z toho duvodu se nerad zapojujiji.

    Silna slova presne vyjadruji moje rozhorceni a potrebu zamerne se odlisit od "intelektualne" vyjadreneho nazoru. Nemam potrebu se vzdy prezentovat s durazem na korektnost.

    Aby to ale nebyl jen prispevek o nicem.

    1. Ja nemam potrebu verejne hodnotit vtip (kazdymu se libi neco), ale za jeden z opravdu povedenych povazuji "RTFM holcicko". Ano mam rad morbidni cerny humor :)

    2. Vas prispevek by mel mozna taky vetsi hodnotu, kdybyste napsal: Zajimalo by me, jak se komiks asi ujal, nechcete pridat anketu?". Protoze hned na uvodu davate jednoznacne na jevo, jak ubozi ti autori komiksu asi jsou. V dalsi vete to pak zkousite napravit: "nechci se dotknout autoru". To je tak nehorazny pokrytectvi, ktery me tu reakci donutilo napsat.

    3. Pokud chcete cist vtipy pro vsechny, divejte se na zlatou mriz nebo na podobne porady. Ty jsou zamereny na co nejsirsi publikum -> sledovanost. Komiks na rootu je mozna zameren jen na urcitou skupinu lidi, no a co? Je to zadarmo a cist to nemusim.