Hlavní navigace

Názor k článku Komiks: těžký život vyvoleného od LENIN POWER! - pokud chcete zjistit pravdu o nabozenstvi, musite zacit...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 4. 2009 9:55

    LENIN POWER! (neregistrovaný)
    pokud chcete zjistit pravdu o nabozenstvi, musite zacit vazne studovat. Nevyplati se to odkladat nebo flakat; koneckoncu se jedna o vas zivot.

    Ja jsem treba se svym krestanskym zivotem maximalne spokojeny naproti tomu jak mi vsichni uz od malicka rikali ze jsem s tou svou virou a zivotni filozofii neskutecne najivni. Nemam vubec pocit ze bych mel nejaka nesplnena prani nebo mi neco diky zboznemu zivotu uteklo. A i ten Sun mi krachnul tak jak jsem si dlouha leta pral.

    Treba vemte si moji manzelku dostal jsem ji preste tak jak jsem asi 20 let pred tim ze jsem si ji vzal chtel.

    Kdyz se mne totiz ucitelka s obavama ptala asi v 8me tride jestli se mi libi holky a proc mne tedy s zadnou nevidela; ona byla takova dost chtiva. Tak jsem ji to vysvetlil ze holku na chozeni nepotrebuju a ze s nikym chodit nebudu a to ani s vlastni manzelkou, prece po mne nikdo nemuze chtit abych svadel vlastni manzelku. No a na dotaz jak si to tedy predstavuju ze bez toho chozeni to prece nejde. Jsem ji rekl proc by to neslo, ja ji to reknu rovnou a usetrim si cas s tim couranim okolo. Ucitelka mi rekla to jako ze prijdes k devceti a zeptas se ho zda by te chtela za manzela? To ti kazda rekne ne! A ja ji nato: Zeptam? Ja ji to proste oznamim!

    Zacala mi tedy vypravet o tom ze se ji mam predstavit, pak ji na dalsi schuzce dat darek, pak vecere, divadlo a tak. A ja na to: proc bych se ji predstavoval? Bude mne mit rada at se jmenuju jakkoliv a nepotrebuju si ji kupovat darkem - bude mne mit rada zadarmo.

    Ucitelka vrtela hlavou a ja ji rekl - No nemusite tomu verit ale pockejte a uvidite sama. Je pravda ze se nikdy nedozvedela ze jsem mel pravdu, od zakladky jsem ji uz nepotkal.