Hlavní navigace

Názor k článku Komiks: těžký život vyvoleného od anonym - Tak nevím, zda jste to psal opravdu vy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 4. 2009 10:59

    anonymní
    Tak nevím, zda jste to psal opravdu vy a nebo jen nějaký přiblblý idiot, co vás tu chce zdiskvalifikovat tím, že píše ptákoviny pod vaší přezdívkou.
    Je vidět, že absolutně nemáte ponětí, o čem píšete, ale jste evidentně plný žluči a zášti. Nevím proč, možná jste vznikl, tak, že vaši matku v sakristii znásilnilo osm ministrantů a od té doby máte na všechny křesťany děsivou pifku. Jinak si to těžko dokážu vysvětlit. Liara Ophira za ty lži platí, tam se ty nízké pohnutky dají pochopit. U vás jiné vysvětlení než obdobu výše uvedeného nevidím.

    Namátkou uvedu:
    1) "obvyklé křesťanské chování" nařizuje papež. Blbost non plus ultra. Jednak papež je vlastní pouze římskokatolické církvi a druka to "obvyklé křesťanské chování" jste popisoval jako "přivolávat ohne pekelne na vsechny, kteri si svet predstavuji jinak". Nebuďte srab a udejte libovolné dílo nějakého papeže, dejme tomu za posledních 100 let, kde se křesťanům v rámci obvyklého chování" přikazuje to, co jste napsal výše.

    2) Asi máte horečku, protože já v žádné Emerice nežiju. Bydlím v Praze a budu-li mít tu šanci, rád se na takového faráře přivolávajícího pekelné ohně zajedu podívat i 100km daleko, protože farářů jsem v životě viděl (a slyšel) stovky a nepamatuju se, že by některý z nich přivolával pekelné ohně. Takže upřímně bych takovou raritu rád slyšel na vlastní uši.

    3) Vy tu 6. 4. 15:36 argumentujete nějakými faráři přivolávající pekelné ohně a když se zeptám, které konkrétní máte na mysli, tak mi řeknete, abych si je našel sám. Je vidět, že svou "argumentaci" máte opravdu hodně dobře podloženou a vůbec si nevymýšlíte hovadiny. Když se oprostíte od náboženských témat a začnete se více věnovat počítačům, nepochybně by vás s takovým talentem přijali jako kolegu Liara Ophira.