Hlavní navigace

Názor k článku Komiks: vánoční od Niemand - ... Mezitím v ústředí FSB ... Tajemný hlas 1:...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 12. 2018 8:52

    Niemand (neregistrovaný)

    ... Mezitím v ústředí FSB ...

    Tajemný hlas 1: "Hele, právě přišel rozkaz. Musíme vrhnout všechny volné zdroje, které máme, na diskuse na Rootu. Je to naprosto klíčové k ovládnutí veřejného mínění celé ČR. Už teď tam máme asi 10 agentů, ale je to málo, takhle tu informační válku nevyhrajeme."
    Tajemný hlas 2: "Root? Neznám. To nemůže být nic důležitého, to bych si ho pamatoval. Proč je tak klíčový?"
    TH1: " To nevím, ale je to rozkaz přímo od Putina, takže to má nejvyšší prioritu. Ten Root je podle hlášení pro naši věc naprosto zásadní!"
    TH2: "Dobře, dobře. Tak zaktivujeme všechny spící agenty, ale pokud by to nestačilo, budeme muset nějaké lidi stáhnout z aktuálních misí a přeřadit je na ten Root. Má to vyšší prioritu než proniknutí na úřednické posty ministerstev?"
    TH1: "Rozhodně! Vykašli se na ministerstva a přeřaď to všechno na ten zpropadený Root!"
    TH2: "No tak dobrá."
    TH1: "Moment, je tu ještě dovětek. Prý si tam vyskakuje nějaký Hawran. Málem nás odhalil a celou naši snahu zdiskreditoval. Máme se o něj taky postarat."
    TH2: "Hawran říkáš, to mi něco připomíná. Kde já jsem to jenom slyšel? No nic, jak to myslíš postarat? Máme mu klasicky namazat kliku u dveří?"
    TH1: " To snad nebude třeba. Pro začátek bych ho zkusil zpacifikovat nějak jemněji. Co třeba sex-agentka?"
    TH2: "Ha, teď si vzpomínám. Už vím, odkud znám to krycí jméno Hawran. Ty vole, to je zástupce OSF velitele operací informační války pro celou ČR. Velmi progresivní a uvědomělý kádr. Na takové agentky neplatí. Tihle progresivci jedou jen po samečcích."
    TH1: "No tak to jsme v háji. V tomhle ohledu opravdu daleko zaostáváme za západem. Nemáme na to vycvičené agenty, jen agentky."
    TH2: "Hmm, tak nám zbývá jen to mazání kliky. Je to ohraný trik, ale co dělat, když je ten Root tak klíčový. Jinak by tam přece OSF nevysílal tak vysokou šarži."
    TH1: "No jo, dobře, že jsme ho odhalili. Mohl nám podělat celou operaci. Ten novičok ti tedy chvaluji. Zařiď to co nejdříve."