Hlavní navigace

Názor k článku Komiks: Výhody open source řešení od ultra force 3000 - nejde o to veci zmanipulovat... ale pochopit je......

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 1. 2008 4:36

    ultra force 3000 (neregistrovaný)
    nejde o to veci zmanipulovat... ale pochopit je... jsou na to ruzne techniky a cviceni, kterymi dosahnes vyssich vysledku bez manipulovani :) ... Mozek je plasticky! Da se ohybat... a techniky na to opravdu existuji a funguji.... Neprijde to hned, zalezi jak jsi chytry a jak se tomu venujes :)

    ne ja sem nikdy nebyl u psychologa, takze nevim jakou mam poruchu, ale do 24let jsem byl nepopsany list papiru co se zen tyce :) ted uz aspon muzu zemrit v poklidu s pomyslenim, ze sem si vrznul .))))))) (cimz jsem pochopil, ze o to vlastne vubec nejde..)

    mimochodem.. sex se precenuje...

    Samozrejme ze emoce se nedaji zmenit.. ale prave racionalnim uvazovanim muzes zmenit jejich projev.. a tim ovladat sebe a tim ovladat svet kolem sebe (a tim dostavat napriklad jinou sadu pocitu)..

    Najdi si story o cloveku jmenem Phineas Gage. Zil v 19.stoleti. Hlavou mu proletela tyc a vzala s sebou predni cast jeho mozku (analytickou/racionalni cast). Phineas zil dale (pres 10 let), ale stal se naprosto nesnesitelnym ve svem okoli. Proc? Prave proto, ze ztratit tu racionalni schopnost reagovat na sve emoce (uplne se prestal kontrolovat [nedokazal zvladat sve emoce]).